Povezane vesti

IMAMO SAMO TRI GODINE ZA SPAS ČOVEČANSTVA? Nova teorija zavere upozorava svet da treba da se probudi

IMAMO SAMO TRI GODINE ZA SPAS ČOVEČANSTVA? Nova teorija zavere upozorava svet da treba da se probudi

Pravda 30.03.2016
Bivši fudbaler i bivši Bi Bi Si-jev voditelj Dejvid Ajk , koji je nakon povlačenja iz medija postao svojevrsni guru teorija zavere u alternativnim krugovima, uskoro kreće na novu svetsku turneju. Cilj mu je da upozori sve ljude da, ukoliko se "ne… »
Vojislav Šešelj Za Kurir: Žena i deca jedva čekaju da me ponovo strpaju u zatvor!

Vojislav Šešelj Za Kurir: Žena i deca jedva čekaju da me ponovo strpaju u zatvor!

Kurir 30.03.2016
Ako su Radovana ni za šta osudili na 40 godina, meni mogu da daju i 100, za razne stvari. Svašta sam ja radio. Zar me se ne plašite? BEOGRAD - Vojislav Šešelj, lider SRS, tvrdi da sutra neće pratiti presudu koju će mu izreći Haški tribunal, da se… »
"Znam na koliko će me osuditi, možda ću u Hag"

"Znam na koliko će me osuditi, možda ću u Hag"

Mondo 30.03.2016
Lider SRS Vojislav Šešelj kom će Haški tribunal sutra u 10 sati izreći presudu za ratne zločine, kaže da je čuo da će biti osuđen na 25 godina zatvora, kao i da će u Hag otići samo kao poslanik. Foto: Beta/Miloš Miškov U intervjuu za list… »

Vesti dana »