Povezane vesti

Dušan Bajatović će se ponovo kandidovati za direktora Srbijagasa

Dušan Bajatović će se ponovo kandidovati za direktora Srbijagasa

Nova ekonomija 01.04.2016
Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović je danas izjavio da će konkurisati da ponovo bude na čelu tog javnog preduzeća, ali da mu je cilj kandidatura Socijalističke partije Srbije, čiji je funkcioner, za premijera Vojvodine. "Moje lične želje vezane… »
Bajatović: Kandidovaću se i za direktora Srbijagasa i pokrajinskog premijera

Bajatović: Kandidovaću se i za direktora Srbijagasa i pokrajinskog premijera

Blic 01.04.2016
Funkcioner Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović izjavio je danas da će se prijaviti na konkurs za direktora Srbijagasa, ali da mu je prioritet kandidatura za pokrajinskog premijera. "Lično želim da se bavim privredom i biznisom, ali biti… »
Bajatović će konkurisati za direktora Srbijagasa, ali radije bi bio premijer Vojvodine

Bajatović će konkurisati za direktora Srbijagasa, ali radije bi bio premijer Vojvodine

Beta 01.04.2016
Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović je danas izjavio da će konkurisati da ponovo bude na čelu tog javnog preduzeća, ali da mu je cilj kandidatura Socijalističke partije Srbije, čiji je funkcioner, za premijera Vojvodine. "Moje lične želje vezane… »
Bajatović: Radije bih da budem premijer, nego direktor

Bajatović: Radije bih da budem premijer, nego direktor

N1 Info 01.04.2016
Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović je izjavio da će konkurisati da ponovo bude na čelu tog javnog preduzeća, ali da mu je cilj kandidatura Socijalističke partije Srbije, čiji je funkcioner, za premijera Vojvodine. "Moje lične želje vezane su za… »

Vesti dana »