Povezane vesti
Uželeo Se Rodnog Grada Šešelj: Planiram ceo jedan dan da šetam Sarajevom, i ne mogu to da mi zabrane
Kurir 04.04.2016
SARAJEVO - Vojislav Šešelj kojeg je Haški tribunal prošle sedmice oslobodio optužbi za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona ili običaja ratovanja najavio je dolazak u Sarajevo, najverovatnije u maju, kao i priključivanje izbornoj kampanji za… »
Šešelj najavio posjetu Sarajevu
Al Jazeera 04.04.2016
Lider Srpske radikalne stranke rekao je da će u Sarajevu 'obići staze svog detinjstva' te najavio i posjetu RS-u. Lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj, kojeg je prošle sedmice Haški tribunal oslobodio optužbi za ratne zločine, predao je… »
Vojislav Šešelj: Centrom Sarajeva ću prošetati u maju
N1 Info 04.04.2016
Vojislav Šešelj kog je Haški tribunal prošle sedmice oslobodio, najavio je, u razgovoru za N1, dolazak u Sarajevo. On je poručio da mu niko ne može zabraniti da dođe u Bosnu i Hercegovinu. "Ja ću doći u Republiku Srpsku odmah posle izbora u Srbiji. Imam… »
CIRKUZ! Šešelj predao zahtev za pasoš hoće u Zagreb! VIDEO
Sandžak haber 04.04.2016
Beograd – Lider SRS Vojislav Šešelj predao je danas zahtev za izdavanje pasoša u MUP-u u Zemunu i najavio da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namerava u Sarajevu “obići staze svog detinjstva”. Lider radikala rekao je i da planira da obiđe celu… »
Šešelj: Eto me u maju u Sarajevu!
Alo 04.04.2016
Vojislav Šešelj kojeg je Haški tribunal prošle nedelje oslobodio optužbi za zločine protiv čovečnost, najavio je dolazak u Sarajevo. On je poručio da mu niko ne može zabraniti dolazak u Bosnu i Hercegovinu. - Ja ću doći u Republiku Srpsku odmah posle… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju uz emotivne trenutke i podršku oca
Naslovi.ai pre 4 satijoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Želim da u ovoj zgradi budu oni koji su mi ubili dete, želim tu da vidim Aleksandra Vučića“: Govor Dijane Hrke ispred zatvora na Klisi
Nova pre 2 satajoš 22 povezane

I ova evropska država zvanično priznala Palestinu: Uputili apel za prekid vatre i humanitarnu pomoć u Gazi
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 10 satijoš 17 povezanih

Čukarički u goleadi bolji od TSC-a, Lalatović i Mladost došli do važne pobede
Nova pre 12 minutajoš 26 povezanih