Povezane vesti
Muškarac koji je ujeo sergeja: "Ugrizao sam ga za šaku kojom me je grebao"
Blic 05.04.2016
„Posvađali smo se oko cigareta, pogurali se, i odjednom se našli na zemlji. Ugrizao sam ga za šaku, a on je mene izgrebao i gušio”. Ovako je Goran Ilić (41), između ostalog, juče na saslušanju u tužilaštvu opisao sukob sa glumcem Sergejem… »
Napad na glumca: Sergej Trifunović me je vređao
Večernje novosti 05.04.2016
Goran Ilić (41) koji se tereti da je napao Sergeja Trifunovića, u ponedeljak je na saslušanju kazao da je do incidenta došlo kad je glumcu, koga nije prepoznao, zatražio cigaretu. GORAN Ilić (41) koga krivična prijava tereti da je u noći između… »
Goran ilić o napadu na glumca Ugrizao sam Sergeja, a on je mene grebao po licu!
Kurir 05.04.2016
Portparol tužilaštva Leposava Vujanović potvrdila je da je Ilić saslušan, a da je saslušanje Trifunovića povodom tog incidenta zakazano za 11. april. BEOGRAD - Goran Ilić (41) iz Beograda, koji se tereti da je u noći između 26. i 27. marta napao… »
Vesti dana »
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Rus pretučen u Beogradu: Huligani ga napali na Voždovcu, pa opljačkali: Policija traga za huliganima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Đurić u dvodnevnoj poseti Holandiji: Ministar spoljnih poslova Srbije imaće niz susreta sa visokim zvaničnicima i komesarom OEBS
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Vladica iz Čačka oteo sopstveno dete: Majka mesec i po dana tražila sina: Evo kakva kazna mu preti
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana