Povezane vesti

Kad bi Ana Nikolić trenirala Nadu Macuru ...

Kad bi Ana Nikolić trenirala Nadu Macuru ...

Mondo 05.04.2016
Portparolka Hitne pomoći nahvalila pevačicu i pozvala je da je trenira! Priče da Ana Nikolić treba da ostavi alkohol, odnosno da Nada Macura "probuši kašiku" su istorija. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura, koja je nedavno krenula na dijetu… »
Nada Macura otkrila tajnu: Evo šta prvo morate da uradite kada rešite da smršate!

Nada Macura otkrila tajnu: Evo šta prvo morate da uradite kada rešite da smršate!

Story 05.04.2016
Nada Macura, portparolka Hitne pomoći, dugo je pokušavala da se reši suvišnih kilograma, primenjivala je razne dijete, ali tek nedavno je otkrila pravi recept za mršavljenje i već je uspela da skine osam kilograma. Žene koja svakodnevno obaveštava… »
Nada Macura rešila da smrša: ‘Hoću da me trenira Ana Nikolić i to besplatno!’

Nada Macura rešila da smrša: ‘Hoću da me trenira Ana Nikolić i to besplatno!’

Tračara 05.04.2016
Portparolka Hitne pomoći, Nada Macura već duže vreme pokušava da skine višak kilograma, a tek nedavno je otkrila pravi način za mršavljenje, koji joj je pomogao da skine od 7-8 kilograma. Nada ne želi da otkriva o kakvoj je dijeti reč, jer neće… »
Nada Macura odlučila da smrša: Hoću da me trenira Ana Nikolić

Nada Macura odlučila da smrša: Hoću da me trenira Ana Nikolić

Svet & Skandal 05.04.2016
Nada Macura, portparolka Hitne pomoći, dugo je pokušavala da se otarasi suvišnih kilograma, primenjivala je razne dijete, ali tek nedavno je otkrila pravi recept za mršavljenje i već je uspela da skine sedam do osam kilograma. Macura nije želela da… »

Vesti dana »