Povezane vesti
Čelik: Nisam naredio da ubiju već da zarobe ruskog pilota
RTS 08.04.2016
Turski državljanin Alparslan Čelik, koji je osumnjičen za ubistvo ruskog pilota aviona Su-24, na sudu je izjavio da nije naredio da se na njega puca već da se zarobi, kaže njegov advokat Murat Ustundag. Na prvom video-snimku koji je obišao društvene… »
Ubica ruskog pilota: Nisam naredio da ga ubiju, već da ga zarobe!
Vesti online 08.04.2016
"Na prvom video-snimku koji je obišao društvene mreže može da se čuje kako sam naredio da ne pucaju na pilota, a nakon što su se čuli pucnji počeo sam da vičem kako ga treba zarobiti. Oni koji su bili u mojoj blizini takođe su vikali da prestanu da… »
Ubica ruskog pilota: Nisam naredio da pucaju, već da ga zarobe
Pravda 08.04.2016
Turski državljanin Alparslan Čelik, koji je osumnjičen za ubistvo ruskog pilota Su-24, na sudu je izjavio da nije naredio da se na njega puca već da se zarobi, rekao je Čelikov advokat Murat Ustundag. "Na prvom video-snimku koji je obišao društvene mreže… »
Celik: Nisam naredio da ubiju ruskog pilota, nego da ga zarobe
Al Jazeera 08.04.2016
Zbog obaranja ruskog aviona uslijedile su tenzije između Rusije i Turske, popraćene i ekonomskim sankcijama Ankari. Turski državljanin Alparslan Celik, koji je osumnjičen za ubojstvo ruskog pilota koji je upravljao borbenim zrakoplovom Su-24 srušenim na… »
Vesti dana »

Vučević: Ljudi se okupili u 50 gradova Srbije i poslali poruku da je dosta blokada
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih

Mali najavio da će marže u trgovinskim lancima biti ograničene na maksimalnih 20 odsto
Forbes pre 3 satajoš 23 povezane

Bombe nad Gazom, buldožeri na Zapadnoj obali: Palestinci ostaju bez domova, rešenje o dve države sve dalje
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih

Dušan Živković, generalni direktor „Elektroprivrede Srbije“: Eps stabilno i spremno za zimu, nema novih zaduženja
Kurir pre 5 satijoš 32 povezane

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih