Povezane vesti
Čelik: Nisam naredio da ubiju već da zarobe ruskog pilota
RTS 08.04.2016
Turski državljanin Alparslan Čelik, koji je osumnjičen za ubistvo ruskog pilota aviona Su-24, na sudu je izjavio da nije naredio da se na njega puca već da se zarobi, kaže njegov advokat Murat Ustundag. Na prvom video-snimku koji je obišao… »
Ubica ruskog pilota: Nisam naredio da ga ubiju, već da ga zarobe!
Vesti online 08.04.2016
"Na prvom video-snimku koji je obišao društvene mreže može da se čuje kako sam naredio da ne pucaju na pilota, a nakon što su se čuli pucnji počeo sam da vičem kako ga treba zarobiti. Oni koji su bili u mojoj blizini takođe su vikali da prestanu… »
Ubica ruskog pilota: Nisam naredio da pucaju, već da ga zarobe
Pravda 08.04.2016
Turski državljanin Alparslan Čelik, koji je osumnjičen za ubistvo ruskog pilota Su-24, na sudu je izjavio da nije naredio da se na njega puca već da se zarobi, rekao je Čelikov advokat Murat Ustundag. "Na prvom video-snimku koji je obišao društvene… »
Celik: Nisam naredio da ubiju ruskog pilota, nego da ga zarobe
Al Jazeera 08.04.2016
Zbog obaranja ruskog aviona uslijedile su tenzije između Rusije i Turske, popraćene i ekonomskim sankcijama Ankari. Turski državljanin Alparslan Celik, koji je osumnjičen za ubojstvo ruskog pilota koji je upravljao borbenim zrakoplovom Su-24 srušenim… »
Vesti dana »

Komemorativni skup u Batajnici: Patrijarh o pokajanju, Vučić i Dodik o protestima, sirene i minut ćutanja
N1 Info pre 54 minutajoš 79 povezanih

Zločin bez kazne: Širom Srbije obeležen Dan sećanja na žrtve NATO agresije iz 1999. godine
Sputnik pre 3 satajoš 50 povezanih

(Uživo) Predsednik Srbije Vučić na obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji
IndeksOnline pre 2 satajoš 44 povezane

Lekar i vođa opozicione grupe Dragan Milić tvrdi da je pucano na njegov stan u Nišu
BBC News pre 3 satajoš 75 povezanih