Povezane vesti

Juče svađa, danas seks: Filip i Goga u akciji u poljskom wc-u!

Juče svađa, danas seks: Filip i Goga u akciji u poljskom wc-u!

Blic 08.04.2016
Iako je juče rekla da je Filip Đukić za nju mrtav, Goga Aleksić danas je ponovo završila sa zavodnikom sa Farme. Nakon garderobera i štale, ovog puta imali su seks u poljskom WC-u! Tokom sinoćne žurke na imanju, Goga i Filip iskrali su se u WC… »
(Video) Marija ana ponosna na novi nadimak: Ja sam drk..ica ku.ca!

(Video) Marija ana ponosna na novi nadimak: Ja sam drk..ica ku.ca!

Kurir 08.04.2016
Maneken Filip Đukić i njegove seksualne aktivnosti ponovo su postale glavna tema razgovora mnogih farmera, koji su iskoristili priliku da se našale na račun njegovih partnerki Gorane Goge Aleksić i Marije Ane Smiljanić. Naime, Žika iz grupe Viva… »
(Video 18+) seks goge i filipa u poljskom wc: U go.nima smo, baš smo debili!

(Video 18+) seks goge i filipa u poljskom wc: U go.nima smo, baš smo debili!

Kurir 08.04.2016
Iako iz dana u dan ponavljaju da do seksualnog odnosa između njih više neće doći, ovo dvoje farmera ne mogu da se obuzdaju. Filip Đukić i Goga Aleksić imali su noćas seksualni odnos u toaletu napolju. Sakrili su se od ostalih farmera u WC, sve… »
VIDEO: Ovako izgleda seks u poljskom WC-u

VIDEO: Ovako izgleda seks u poljskom WC-u

Vesti online 08.04.2016
Filip Đukić i Goga Aleskić "overili" su i poljski WC imanja u Liosviću. Posle akcije na tremu, garderoberu, pa i u štali, Filip i Goga imali su seks u poljskom WC-u. Iako prostor ni najmanje nije romantičan, to im nije smetalo da podgreju strast. -… »
Kakve polne bolesti, ponovo se seksali!

Kakve polne bolesti, ponovo se seksali!

Mondo 08.04.2016
Goga rekla i porekla! Goga Aleksić je nakon dramatične scene plakanja i negodovanja, jer je Filip isprozivao da mu je prenela polnu bolest na Farmi, ipak ponovo završila u njegovom naručju. Ovog puta se strasna scena odvijala u poljskom toaletu, pa… »
Filip i Goga u poljskom WC-u (VIDEO 18+)

Filip i Goga u poljskom WC-u (VIDEO 18+)

Tračara 08.04.2016
Iako je Filip Đukić pre dva dana optužio Gogu Aleksić da mu je prenela polnu bolest, to ga nije sprečilo da sinoć tokom žurke ima intimni odnos sa njom, i to u poljskom WC-u. Kako bi se sakrili od ostalih farmera i mogli na miru da uživaju jedno u… »

Vesti dana »