Povezane vesti

Zločin kod niša: Devojka u teškom stanju, ali se osvestila

Zločin kod niša: Devojka u teškom stanju, ali se osvestila

Blic 10.04.2016
Milica Mišić (28) iz Knežice kod Niša, koja je ranjena u petak uveče, kada je na nju iz lovačke puške pucao komšija Goran Ilić. (45), I dalje je u teškom stanju, ali se osvestila, saznaje “ Blic”. - Devojka je subotu uveče počela da diše… »
Devojka čiju je baku ubio komšija u stabilnom stanju

Devojka čiju je baku ubio komšija u stabilnom stanju

RTS 10.04.2016
Zdravstveno stanje Milice Mišić (28) koju je u doljevačkom selu Knežica ranio komšija Goran Ilić (45) je stabilno, ali se zbog težine povreda prognoze o njenom oporavku mogu dati tek za nekoliko dana, kaže direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran… »
Šok posle stravičnog zločina: "Majka i ćerka su ležale u krvi, da mu nismo oteli pušku pobio bi i nas"

Šok posle stravičnog zločina: "Majka i ćerka su ležale u krvi, da mu nismo oteli pušku pobio bi i nas"

Blic 10.04.2016
"Čuo sam pucnje i istrčao u dvorište. Video sam majku i ćerku kako leže u krvi. Da mu nismo oteli pušku iz ruku, ubio bi i mene i ženu. Ne znam zbog čega je pucao". Ovim rečima Dragoslav Mišić iz sela Knežica kod Niša opisuje preksinoćnu… »
Ubio komšinicu pa se spalio: Oteo sam mu pušku, hteo je sve da nas pobije!

Ubio komšinicu pa se spalio: Oteo sam mu pušku, hteo je sve da nas pobije!

Kurir 10.04.2016
Ubio mi je majku Desku (82), ranio ćerku Milicu (22), da ga supruga Snežana i ja nismo razoružali, bili bismo i mi mrtvi, priča Dragoslav Mišić o ubici Goranu Iliću, koji se spalio posle zločina. NIŠ - Trideset godina sam mu pomogao kao… »
Devojka ranjena u selu Knežici kod Niša operisana pet sati

Devojka ranjena u selu Knežici kod Niša operisana pet sati

Blic 09.04.2016
Milica Mišić (28) iz Knežice kod Niša, koja je ranjena u petak uveče, kada je na nju iz puške pucao komšija G. I. (45), još uvek je u kritičnom stanju, ali više nije priključena na aparat za disanje, saznaje "Blic". - Devojka je u malo boljem… »
Niš: Stravični pir pijanog komšije

Niš: Stravični pir pijanog komšije

Večernje novosti 09.04.2016
Goran Ilić (45) u selu Knežici kod Niša zavio u crno porodicu Mišić: ubio Desku Mišić (82), ranio Milicu (28) a sebi presudio u brvnari. Opkoljen, ubica zapalio brvnaru i pucao u sebe. Pomahnitali Goran Ilić (45) u petak je priredio veče užasa u… »

Vesti dana »