Povezane vesti

Kinzi: Volim i Zvezdu i Partizan, ali sad neka nas podrži cela Srbija protiv CSKA

Kinzi: Volim i Zvezdu i Partizan, ali sad neka nas podrži cela Srbija protiv CSKA

Sportski žurnal 10.04.2016
Veoma emotivnim rečima Terens Kinzi je preko društvene mreže Tviter pozvao Srbiju da zaboravi na navijačke podele i podrži Crvenu zvezdu u sudaru sa moćnim CSKA. Sjajni Amerikanac Terens Kinzi je na početku izlaganja poručio da se prilikom velikih… »
Emotivna poruka Kinzija: Volim i Zvezdu i Partizan, a od vas tražim da ne gledate boje dresova, već da podržite srpski tim!

Emotivna poruka Kinzija: Volim i Zvezdu i Partizan, a od vas tražim da ne gledate boje dresova, već da podržite srpski tim!

Večernje novosti 10.04.2016
Ne tražim ni od koga da navija za mene ili da me tapše po leđima zato što sam deo tima koji je u Top 8, već tražim od ljudi u Srbiji da budu srećni zbog nas - objašnjava Amerikanac. Igrao je Tarens Kinzi sa oba “večita rivala”, u oba tima je… »
Kinsi: Ne zanima me rivalstvo crno i crveno-belih, naravno da volim oba tima!

Kinsi: Ne zanima me rivalstvo crno i crveno-belih, naravno da volim oba tima!

Sportal blic 10.04.2016
Košarkaš Crvene zvezde, a nekadašnji član Partizana, Tarens Kinsi, imao je zanimljivu poruku za navijače oba kluba. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Terens Kinsi "Pre nekoliko godina sam objavio 'Molite se za Srbiju' kada su se dogodile poplave. Nisam… »

Vesti dana »