Povezane vesti

Odloženo suđenje nekadašnjim funkcionerima SPS-a i JUL-a, Stanišić nije došao na sud

Blic 14.04.2016
Pripremno ročište u procesu protiv nekadašnjih funkcionera SPS-a i JUL-a, optužženih za nezakonito prisvajanje držžavnih stanova 2000. godine, kojim suđenje treba da krene ispočetka, odloženo je danas zbog izostanka jednog od optuženih… »

Sa suđenja zbog stanova izostao Jovica Stanišić

Dnevnik 14.04.2016
Pripremno ročište u procesu protiv nekadašnjih funkcionera SPS-a i JUL-a, optuženih za nezakonito prisvajanje državnih stanova 2000. godine, kojim suđenje treba da krene ispočetka, odloženo je danas zbog izostanka jednog od optuženih… »

Suđenje cici knežević za stan ispočetka: Jovica Stanišić nije došao na ročište

Kurir 14.04.2016
BEOGRAD - Pripremno ročište u procesu protiv nekadašnjih funkcionera SPS-a i JUL-a, optuženih za nezakonito prisvajanje državnih stanova 2000. godine, kojim suđenje treba da krene ispočetka, odloženo je danas zbog izostanka jednog od optuženih… »

Odloženo suđenje za prisvajanje državnih stanova, Stanišić izostao

RTS 14.04.2016
Pripremno ročište u procesu protiv nekadašnjih funkcionera SPS-a i JUL-a, optuženih za nezakonito prisvajanje državnih stanova 2000. godine, kojim suđenje treba da krene ispočetka, odloženo je zbog izostanka jednog od optuženih, nekadašnjeg… »

Odloženo suđenje bivšim funkcionerima SPS i JUL

B92 14.04.2016
Pripremno ročište u procesu protiv nekadašnjih funkcionera SPS-a i JUL-a, optuženih za nezakonito prisvajanje državnih stanova, odloženo je. Ročište je odloženo zbog izostanka jednog od optuženih, nekadašnjeg šefa DB-a Jovice Stanišića… »

Vesti dana »

U Leskovcu uhapšeni nasilnici iz kafane

Novi magazin pre 21 minutjoš 30 povezanih

Guri: Čist sam, nemam razloga da se plašim

B92 pre 3 minutajoš 25 povezanih

Gvardiola hvali: Sterling je momak neverovatnih sposobnosti

Večernje novosti pre 1 satjoš 25 povezanih

Dobra i loša vest za Džonsona

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana