Povezane vesti
(Video) Farmeri u šoku: Filip Đukić napustio imanje!
Kurir 15.04.2016
Na imanje je stiglo pismo u kom se Filip obaveštava da odmah ode do kapije. To znači da napušta imanje, ali ovoga puta samo zbog ispunjenja želje. "Filipe, vreme je da ti zadruga ispuni želju koju si poželeo. Mi smo organizovali sve što je… »
Šta će cice sad bez njega: Najveći zavodnik napustio Farmu! (VIDEO)
Vesti online 15.04.2016
Tokom dana, učesnici "Farme" pripremali su ručak, kada je sasvim neočekivano saopšteno da Filip Đukić napušta rijaliti. Farmerima je tokom dana stiglo pismo od Zadruge, u kojem se od njega zahtevalo da odmah izađe na kapiju. "Filipe, vreme je da… »
Ode on! (video)
Mondo 15.04.2016
Filip Đukić napustio imanje u Lisoviću! Manekenu i "Kazanovi iz Lisovića" ispunjena je želja da napusti imanje. "Mi smo organizovali sve što je trebalo, na tebi je samo da odeš do kapije", glasilo je pismo Zadruge. Filip je nedavno sređivao… »
Vesti dana »

Američka kompanija Genasys: Nema dokaza o upotrebi LRAD-a u Beogradu
Danas pre 47 minutajoš 4 povezane

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 1 satjoš 2 povezane