Povezane vesti

Ivanov političarima: Obratite mi se ako ne želite aboliciju

Ivanov političarima: Obratite mi se ako ne želite aboliciju

N1 Info 15.04.2016
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov pozvao sve abolirane političare koji smatraju da su nevini i žele da to dokažu na sudu, da mu pošalju pismo i zatraže poništavanje odluke. "Svako ko smatra da sam mu oduzeo pravo, neka u pismenoj formi zatraži… »
Ivanov se ne povlači: Odluka o abolaciji ostaje

Ivanov se ne povlači: Odluka o abolaciji ostaje

Vesti online 15.04.2016
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov izjavio je da neće povući odluku o aboliciji za sve političare protiv kojih se vode istrage ili su pokrenute optužnice u aferi "prisluškivanje". Ivanov je u današnjem obraćanju javnosti pozvao sve koji smatraju… »
Ivanov: Ne menjam odluku o aboliciji

Ivanov: Ne menjam odluku o aboliciji

Alo 15.04.2016
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov danas posle podne je ponovio da ostaje pri odluci o aboliciji političara protiv kojih se vode postupci, uprkos protestima i pozivima političkih stranaka i nevladinih organizacija da povuče tu odluku. Ivanov je u… »
Ivanov: Abolicija ostaje, ko neće, neka mu sude

Ivanov: Abolicija ostaje, ko neće, neka mu sude

Mondo 15.04.2016
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov poručio je da ostaje pri odluci o aboliciji zvaničnika osumnjičenih u aferi "prisluškivanja" bez obzira na pozive iz Makedonije i inostranstva da preispita tu odluku. Foto: youtube/printscreen Ivanov je to rekao u… »
Ivanov ostaje pri odluci o aboliciji

Ivanov ostaje pri odluci o aboliciji

Slobodna Evropa 15.04.2016
Makedonski predsednik Đorđe Ivanov poručio je da ostaje pri odluci o aboliciji zvaničnika osumnjičenih u aferi "prisluškivanja" bez obzira na pozive iz Makedonije i inostranstva da preispita svoju odluku. Ivanov je to rekao u prvom obraćanju naciji… »

Vesti dana »