Povezane vesti
Vučić u Vranju: Dobijam uvrede od onih kojima sam mnogo pomogao!
Kurir 15.04.2016
VRANJE - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić na konvencije te stranke u Vranju rekao je da u kampanji prima uvrede od onih kojima je mnogo pomogao, da zna šta mu je činiti i obećao rad na obnovi Vranjske banje, da će u Vladičinom… »
Vučić odbrusio socijalistima: Razumeo sam vaše poruke, znam šta mi je činiti!
Pravda 15.04.2016
VRANjE - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ponovo je večeras sa mitinga u Vranju poručio političkim oponentima, ali posebno doskorašnjim koalicionim partnerima, socijalistima, da je razumeo njihove najnovije poruke i da zna šta mu je činiti… »
Vučić na mitingu u Vranju: Socijalisti, razumeo sam vaše poruke i znam šta mi je činiti!
Telegraf 15.04.2016
Vučić nije precizirao "šta mu je činiti", niti je direktno pomenuo SPS, ali je rekao da u kampanji prima uvrede od "onih kojima je mnogo pomogao" Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ponovo je večeras sa mitinga u Vranju poručio političkim… »
Vesti dana »

Dvojica demonstranata priznala napade na policajce, zaključili sporazume sa VJT
Politika pre 7 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Moja greška“ /video/
Sputnik pre 1 satjoš 51 povezana

Zapadni mediji: Tramp spreman da pruži bezbednosne garancije Kijevu; Priznanje Donbasa put do mira
Sputnik pre 2 minutajoš 55 povezanih

Instalirana dodatna merna oprema u železničkoj stanici Beograd centar u Prokopu
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih