Povezane vesti
Vučić u Vranju: Dobijam uvrede od onih kojima sam mnogo pomogao!
Kurir 15.04.2016
VRANJE - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić na konvencije te stranke u Vranju rekao je da u kampanji prima uvrede od onih kojima je mnogo pomogao, da zna šta mu je činiti i obećao rad na obnovi Vranjske banje, da će u… »
Vučić odbrusio socijalistima: Razumeo sam vaše poruke, znam šta mi je činiti!
Pravda 15.04.2016
VRANjE - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ponovo je večeras sa mitinga u Vranju poručio političkim oponentima, ali posebno doskorašnjim koalicionim partnerima, socijalistima, da je razumeo njihove najnovije poruke i da zna šta mu je… »
Vučić na mitingu u Vranju: Socijalisti, razumeo sam vaše poruke i znam šta mi je činiti!
Telegraf 15.04.2016
Vučić nije precizirao "šta mu je činiti", niti je direktno pomenuo SPS, ali je rekao da u kampanji prima uvrede od "onih kojima je mnogo pomogao" Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ponovo je večeras sa mitinga u Vranju poručio… »
Vesti dana »

MUP: Policija u vozilu studenta u Kragujevcu našla džakove sa štitnicima i kutiju sa gasnim sprejevima
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Student Ekonomskog fakulteta u Nišu ponovo priveden, nakon današnjeg Vučićevog „upozorenja“ policajcima i tužiocima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana