Povezane vesti
Vučić u Vranju: Dobijam uvrede od onih kojima sam mnogo pomogao!
Kurir 15.04.2016
VRANJE - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić na konvencije te stranke u Vranju rekao je da u kampanji prima uvrede od onih kojima je mnogo pomogao, da zna šta mu je činiti i obećao rad na obnovi Vranjske banje, da će u Vladičinom… »
Vučić odbrusio socijalistima: Razumeo sam vaše poruke, znam šta mi je činiti!
Pravda 15.04.2016
VRANjE - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ponovo je večeras sa mitinga u Vranju poručio političkim oponentima, ali posebno doskorašnjim koalicionim partnerima, socijalistima, da je razumeo njihove najnovije poruke i da zna šta mu je činiti… »
Vučić na mitingu u Vranju: Socijalisti, razumeo sam vaše poruke i znam šta mi je činiti!
Telegraf 15.04.2016
Vučić nije precizirao "šta mu je činiti", niti je direktno pomenuo SPS, ali je rekao da u kampanji prima uvrede od "onih kojima je mnogo pomogao" Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ponovo je večeras sa mitinga u Vranju poručio političkim… »
Vesti dana »

Ujutru oblaci i kratkotrajna kiša, popodne sunce – na istoku vetrovito
Glas Zaječara pre 41 minutajoš 18 povezanih

Gde su trenutno najveća zadržavanja na granicama: Veliki priliv turista i povratak sa godišnjih odmora
Mondo pre 41 minutajoš 12 povezanih

Amerika zavrnula slavinu, na redu je Evropa Ove dve NATO sile će dati razorno oružje Ukrajini, evo ko na kraju profitira
Alo pre 31 minutajoš 8 povezanih

Vučić o novim merama: Odnosiće se na sve proizvode, pre svega na prehrambene
Blic pre 16 minutajoš 10 povezanih

Ruska PVO oborila ukrajinski dron u blizini nuklearke Kursk, izbio požar
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih