Povezane vesti

Božović: Kahriman nas je spasavao svaku utakmicu, on je jedan od naših najboljih igrača

Božović: Kahriman nas je spasavao svaku utakmicu, on je jedan od naših najboljih igrača

Sportski žurnal 16.04.2016
Remi (1:1) u 151. večitom derbiju u 95. minutu režirali su Everton udarcem sa 35 metara i Zvezdin golman Damir Kahriman lošom intervencijom. Trener Crvene zvezde Miodrag Božović do 94. minuta mogao je da bude zadovoljan skoro svime, ali onda je… »
Tomićeva kritika: Nije mi drago zbog scena na kraju

Tomićeva kritika: Nije mi drago zbog scena na kraju

Hot sport 16.04.2016
Trener Partizana Ivan Tomić bio je zadovoljan jer su crno-beli izbegli novi poraz, ali nije bio zadovoljan reakcijom strelca gola za crno-bele. – Utakmica je imala rasplet postignutih golova u poslednjih pet minuta. Nismo dobro otvorili utakmicu i… »
Kahriman: Šaranov, hvala!

Kahriman: Šaranov, hvala!

Mondo 16.04.2016
Nespretna reakcija golmana Damira Kahrimana u 95. minutu pretvorila je jak šut Evertona Luiza u pogodak, ali je Zvezdin čuvar mreže u toku meča odlično branio. Foto: MN Press Damir Kahriman čitave sezone u Crvenoj zvezdi brani na izuzetnom nivou, a… »
Tomić: Nije mi drago zbog ovih scena što su se desile na kraju

Tomić: Nije mi drago zbog ovih scena što su se desile na kraju

Sportski žurnal 16.04.2016
Trener Partizana Ivan Tomić na kraju je morao da bude zadovoljan remijem, jer je njegov tim do boda stigao u 95. minutu golom Evertona sa 35 metara. Tok meča? - Utakmica je imala takav rasplet da su golovi postignuti u poslednjih pet minuta regularnog… »
Tomić: "Ušli" smo tek u 20. minutu...

Tomić: "Ušli" smo tek u 20. minutu...

Mondo 16.04.2016
Trener Partizana Ivan Tomić osudio je incidente na tribinama i prokomentarisao buran remi u 151. večitom derbiju sa Crvenom zvezdom. "Nismo dobro otvorili utakmicu i nismo ušli onako kako smo se dogovorili, stajali smo daleko od njihovih igrača i… »

Vesti dana »