Povezane vesti
Rijanin novi spot „zabranjen za mlađe ispod 18“
RTS 21.04.2016
Poznata pevačica sa Barbadosa objavila je prateći spot za pesmu "Nedeed Me", prepun pucnjave i krvavih scena, a u režiji Harmoni Korin. Ovo je treći Rijanin singl u poslednje vreme, nakon pesama Work i Kiss It Better. Pevačica je prvo objavila tizer… »
VIDEO: Rijana objavila spot za pesmu "Needed Me"
Radio 021 21.04.2016
Popularna pevačica Rijana objavila je spot za pesmu "Needed Me", koji je režirao Harmoni Korin. Ovo je treći Rijanin singl u poslednje vreme nakon pesama "Work" i "Kiss It Better". Pevačica je objavila tizer spota na Tviteru i Instagramu, a sada je spot… »
Vesti dana »

Gik: u Zaječaru: Podneto 78 prigovora, komisija ima 72 sata za odluke; Opozicija traži poništavanje rezultata i nove izbore
Blic pre 2 satajoš 22 povezane

BLOG: Četvrti dan protesta profesora ispred Vlade: Incident na Medicinskom u Beogradu
N1 Info pre 35 minutajoš 15 povezanih

Petković: Odluka suda u Prištini o zabrani srpske zastave usmerena protiv srpskog naroda
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Pretučen Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji
Zrenjaninski pre 1 satjoš 8 povezanih

BLOG UŽIVO Šok otkriće Miroslava Aleksića u Skupštini: Siniša Mali 10 godina nije uplatio alimentaciju svojoj deci
Nova pre 35 minutajoš 20 povezanih