Povezane vesti
Serhio Ramos: Nadam se da će Zidan produžiti ugovor
Hot sport 22.04.2016
Kapiten Reala Serhio Ramos izjavio je da je Zinedin Zidan napravio pozitivne promene u igri Madriđana i istakao da se nada njegovom ostanku na mestu trenera. Zidan je pocetkom godine na klupi Madriđana nasledio Rafaela Beniteza, koji je smenjen posle… »
Ramos: Nadam se da će ostati Zidan
Vesti online 22.04.2016
Kapiten Reala Serhio Ramos izjavio je danas da je Zinedin Zidan napravio pozitivne promene u igri Madriđana i istakao da se nada njegovom ostanku na mestu trenera. Zidan je pocetkom godine na klupi Madriđana nasledio Rafaela Beniteza, koji je smenjen… »
Serhio ramos: Želim da se povučem u dresu Reala!
Hot sport 22.04.2016
– Izuzetno laska kad se veliki klubovi interesuju za vas, to znači da radite dobar posao. Ipak, dok me navijači i klub žele u Realu, moja želja je da se povučem u njemu. OBEŠTEĆENJE NIJE PROBLEM: Engleski velikani u trci za Grizmana Španac je… »
Vesti dana »
Prisvojio tuđi "Mercedes" vredan 17,5 miliona dinara i vozio ga po gradu: Podnet optužni predlog protiv muškarca (27) u Beogradu, zaustavili ga saobraćajci
Kurir pre 4 satijoš 22 povezane
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih