Povezane vesti

Džikić: Ne znam šta mogu da očekujem od svog tima

Džikić: Ne znam šta mogu da očekujem od svog tima

Vesti online 26.04.2016
Posle pobede partizana u Valjevu protiv Metalca, trener "crno-belih" aleksandar Džkić rekao je da ne zna šta može da očekuje od svog tima. - Mi bolje i ne možemo da igramo. Znate, kada dva meseca ne vidim sudiju. Kako se to zove? Pauza u... Da… »
Džikićev ironični šou: Situacija sa povredama je stabilna – povređeni su…

Džikićev ironični šou: Situacija sa povredama je stabilna – povređeni su…

Hot sport 26.04.2016
Džikić je prvo prokomentarisao utakmicu protiv Metalca: – Bilo je ubedljivije u Beogradu, ali dobro, ovde je ipak njihova publika, plus novi igrači… Najvažnije je da niko nije povređen. A znate kako, mi ne možemo bolje igrati kad dva meseca… »
Džikić surovo iskren: "Posle dva meseca pauze, ne očekujem NIŠTA!"

Džikić surovo iskren: "Posle dva meseca pauze, ne očekujem NIŠTA!"

Sportske.net 26.04.2016
Trener KK Partizan NIS Aleksandar Džikić kazao je da ne zna šta da očekuje od ekipe posle dvomesečne pauze u kojoj se njegov tim uželeo takmičarskih utakmica. Uoči skorog početka domaće Superlige svoje utiske o "pripremama" izneo je trener… »
Džikić: Kako se ovo zove? A, da, pauza u prvenstvu! Pojma nemam šta da očekujem (video)

Džikić: Kako se ovo zove? A, da, pauza u prvenstvu! Pojma nemam šta da očekujem (video)

Sportski žurnal 26.04.2016
Partizan se priprema za nastavak sezone, u kojoj je preostala borba na još jednom frontu, nacionalnom prvenstvu. – Rezultat nam nije bio u prvom planu. Dobili smo ih ubedljivije u Beogradu, bili su bez novog igrača, Jevtović nije igrao. Ovi svi moji… »

Vesti dana »