Povezane vesti
(Video) Cecina potresna poruka: Evo šta je poručila sa suzama u očima misterioznom muškarcu
Kurir 27.04.2016
Ceca Jovanović se rasplakala dok je pozdravljala misterioznog mladića i čestitala mu rođendan. "Pošto sam sigurna da je već prošla ponoć, iskoristila bih priliku da čestitam jednoj osobi rođendan, a ta osoba zna ko je, neću reći. Znam da je… »
Uplakana Ceca čestitala rođendan misterioznom muškarcu (video)
Svet & Skandal 27.04.2016
Ceca Jovanović je na noćas kraju sastanka ustala i mirno čekala da se svi utišaju kako bi rekla ono što je nameravala. Kada su farmeri primetili da već neko vreme čeka da dobije reč, utišali su se i pustili je da priča. “Pošto sam sigurna da… »
Vesti dana »

Profesor Belojević: LRAD je ciljano korišćen da se izazovu haos, gaženje, povrede
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane

MUP o akciji protiv studenata u Novom Sadu: Policija koristila minimalno potrebnu silu
Radio 021 pre 7 satijoš 23 povezane

Ispred ambasade Severne Makedonije u Beogradu 75 minuta tišine za nastradale u Novom Sadu i Kočanima
RTS pre 25 minutajoš 7 povezanih

Vučić tvrdi da je student Miloš Pavlović napadnut pesnicama i biber sprejem u Pionirskom parku
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana

Skupština Novog Sada usvojila budžet, opozicija ometala rad sednice – studenti i građani ispred zgrade
RTS pre 48 minutajoš 62 povezane