Povezane vesti

Pa ko to nama "leti" iz Vlade?!

Pa ko to nama "leti" iz Vlade?!

Vesti online 27.04.2016
Iako još nije konstituisana ni nova Skupština Srbije, a kamoli vlada Srbije, neki ministri su već indirektno najavili mogućnost odlaska sa svojih funkcija. Da li zbog loših rezultata ili zbog novina, a možda i nečega trećeg, ostaje da vidimo. Tako… »
Lončar: Ministarstvo zdravlja nije moja dedovina

Pravda 27.04.2016
Ministar zdravlja Zlatibor lončar izjavio je danas da je normalno da nova vlada ima i nove ministre, kao i to da ministarstvo zzdravlja nije dedovina koja se nasleđuje s kolena na koleno. Ministar je danas novinarima saopštio da je ponosan na sve što… »

Kurir 27.04.2016
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je normalno da nova vlada ima i nove ministre, kao i da ministarstvo zdravlja nije njegova dedovina i da se ne nasleđuje s kolena na koleno. "Ovo nije moja dedovina, ovo se ne nasleđuje s… »
Lončar: Ministarstvo nije moja dedovina, normalno je da nova vlada ima nove ministre

Lončar: Ministarstvo nije moja dedovina, normalno je da nova vlada ima nove ministre

Blic 27.04.2016
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da ministarstvo nije njegova dedovina i da je krajnje normalno da nova Vlada Srbije ima i nove ministre. - Ovo nije moja dedovina, ovo se ne nasleđuje sa kolena na koleno. Mislim da je krajnje normalna… »

N1 Info 27.04.2016
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da ministarstvo nije njegova dedovina i da je krajnje normalno da nova Vlada Srbije ima i nove ministre. "Ovo nije moja dedovina, ovo se ne nasleđuje sa kolena na koleno. Mislim da je krajnje normalna stvar… »

Vesti dana »