Povezane vesti
Austrija traži da EU produži graničnu kontrolu unutar šengenskog prostora
Večernje novosti 30.04.2016
Austrijske vlasti saopštile su danas da pregovaraju s Evropskom unijom (EU) da produži rok za privremenu kontrolu granica unutar šengenskog prostora da bi se smanjio priliv izbeglica u EU. Austrijske vlasti saopštile su danas da pregovaraju s… »
Beč traži da EU produži graničnu kontrolu unutar Šengena
N1 Info 30.04.2016
Austrijske vlasti saopštile su da pregovaraju s Evropskom unijom (EU) da produži rok za privremenu kontrolu granica unutar Šengenskog prostora da bi se smanjio priliv izbeglica u EU. "U toku su razgovori s Evropskom komisijom i evropskim partnerima o… »
Austrija traži da EU produži graničnu kontrolu unutar šengenskog prostora
Slobodna Evropa 30.04.2016
Austrijske vlasti saopštile su danas da pregovaraju s Evropskom unijom (EU) da produži rok za privremenu kontrolu granica unutar šengenskog prostora da bi se smanjio priliv izbeglica u EU. "U toku su razgovori s Evropskom komisijom i evropskim… »
Austrija pregovara sa EU o produženju kontrola na granicama
Novi magazin 30.04.2016
Austrija je danas saopštila da je u pregovorima sa Evropskom komisijom o produženju kontrola na granicama koje je uvela prošle godine kako bi zaustavila priliv migranata. "Mogu da potvrdim da smo u razgovorima o tome sa Evropskom komisijom i našim… »
Vesti dana »

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana