Povezane vesti
Mihajlović bi u reprezentaciju: Živković i ja u Partizanu? Uh, kako bi to bilo moćno!
Hot sport 30.04.2016
Najbolji Partizanov igrač ovog proleća govorio je i o interesovanju evropskih velikana, kao i kako bi izgledala saradnja njega i Andrije Živkovića. U intervjuu za novosadski ‘Dnevnik’, mladi vođa Partizana Nemanja Mihajlović je istakao da nema… »
Mihajlović: Živković i ja bismo bili sjajan tandem
Večernje novosti 30.04.2016
Mislim da sam zaslužio šansu u državnom timu. Mogu da igram na obe strane, tako da bi budući selektor imao više kombinacija sa mnom, kaže mladi igrač Partizana. Mladi igrač Partizana, koji je u žiži fudbalske javnosti, Nemanja Mihajlovu… »
Mihajlović želi u crveno-belo: Znam da se raspituju
Vesti online 30.04.2016
Sportski direktor Partizana Ivica Iliev prilikom predstavljanja Nemanje Mihajlovića rekao je da je baš on jedna od najavljenih "bombi" u prelaznom roku, a mladi fudbaler je potvrdio njegove reči odličnim partijama na početku prolećnog dela sezone… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael u ofanzivi na Zapadnoj obali; Hamas potvrdio ubistvo komandanta Deifa
RTV pre 34 minutajoš 3 povezane
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 6 satijoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 11 satijoš 1 povezana