Povezane vesti

Vujošević za MOZZART Sport: Moja borba je bila drugačija!

Vujošević za MOZZART Sport: Moja borba je bila drugačija!

Mozzart sport 01.05.2016
"Deluje mi da se Partizan sada zadovoljava malim stvarima. Svih prethodnih godina igrali smo finala, borili se za prva mesta i plasman u Evroligu. Onda, po završetku prošle sezone kada je došlo do pitanja nastupa u Evrokupu klub nije hteo da učestvuje… »
Duško Vujošević: Boli me kada se moj voljeni klub zadovoljava malim stvarima!

Duško Vujošević: Boli me kada se moj voljeni klub zadovoljava malim stvarima!

Hot sport 01.05.2016
Legendarni trener Partizana Duško Vujošević istakao je da ga boli stav sadašnje uprave kluba i da on tako ne bi mogao da funkcioniše. U velikom prazničnom intervjuu za MocartSport najtrofejniji trener u istoriji Partizana je prvo pričao o Limožu i… »
To bi bila lepa vest: Murić dovodi pojačanje u Partizan?

To bi bila lepa vest: Murić dovodi pojačanje u Partizan?

Hot sport 01.05.2016
Edo Murić je drugu godinu za redom jedan od najboljih igrača Partizana, a nada se da će uskoro dobiti "leđa" u crno-belom dresu. Naime, Slovenac je izneo žaljenje što njegov rođeni brat Dino Murić ove sezone nije došao u Beograd, ali kako kaže… »
Murić dovodi ''nerealno dobro'' pojačanje u Partizan?!

Murić dovodi ''nerealno dobro'' pojačanje u Partizan?!

Sportske.net 01.05.2016
Slovenac bi njega najviše voleo u Partizanu. Jedan od najboljih košarkaša Partizana otvorio je dušu i priznao da bi voleo da mu se u ekipi pridruži brat Dino. ''To bi bilo toliko dobro, da bi bilo nerealno. Nas dvojica smo isti karakter, veliki… »
Šta kaže Vujošević o Partizanovom zahvaljivanju Vučiću?

Šta kaže Vujošević o Partizanovom zahvaljivanju Vučiću?

Vesti online 01.05.2016
Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević poznat je kao neko bez dlake na jeziku. Nije se libio da kritikuje državni vrh, zbog kako je on smatrao, maćehinskog odnosa prema crno-belima. I sada kad nije u voljenom klubu i kada je oteran na… »

Vesti dana »