Повезане вести
Могућа рокада у врху напредњака
Политика 09.05.2016
Како Политика сазнаје на ванредној скупштини СНС-а 28. маја потпредседник странке Братислав Гашић и председник Изврпшног одбора Радомир Николић могли би да замене функције. Остало је још двадесетак дана до ванредне… »
Вулин: Неважно да ли сам министар, битна Вучићева политика
Н1 Инфо 09.05.2016
Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да је потпуно неважно да ли ће бити министар у новој Влади Србије, већ да је битна политика коју спроводи председник Српске напредне странке, премијер Александар Вучић… »
Персонална решења неважна Вулин: Није битно да ли ћу бити министар
Правда 09.05.2016
Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да су персонална решења неважна, већ да је важна политика владе, наводећи да је та странка изашла на изборе и победила у оквиру коалиције коју предводи Александар… »
Вулин: Персонална решења неважна, важна политика
РТС 09.05.2016
Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин рекао је да су персонална решења неважна, већ да је важна политика владе, наводећи да је та странка изашла на изборе и победила у оквиру коалиције коју предводи Александар Вучић. "Ми… »
Вести дана »

Новак се присетио давних дана: "Носио сам розе-бело, то су биле 90-е!"
Б92 пре 19 минутајош 26 повезаних

Данас Велика Госпојина, један од највећих хришћанских празника посвећен Богородици
Еуроневс пре 9 минутајош 14 повезаних

Сукоб демонстраната и Полиције у Новом Саду: Једна особа остала без слуха
Време пре 4 минутајош 3 повезане

И даље гужве на границама: На овој се најдуже чека, АМСС упутио важан апел возачима (фото)
Блиц пре 39 минутајош 6 повезаних