Povezane vesti

Zagrepčanka traži nestalog verenika: Otišla da kupi cigare, a kada se vratila Igor nije bio u autu!

Zagrepčanka traži nestalog verenika: Otišla da kupi cigare, a kada se vratila Igor nije bio u autu!

Kurir 10.05.2016
ZAGREB - Informatičar Igor Brletić (34) nestao je pre nedelju dana (3.maja) posle prepirke sa verenicom na benzinskoj pumpi u Zagrebu. Za Klaudiju D. od toga trenutka život stao. Ona je prijavila njegov nestanak, ali Igoru se gubi svaki trag. "Od kad… »
Potraga za Ognjenom: Sumnja se u otmicu!

Potraga za Ognjenom: Sumnja se u otmicu!

Mondo 10.05.2016
Sedmi je dan potrage za jedanaestogodišnjim Ognjenom Rakočevićem koji je 4. maja nestao iz porodične kuće u Podgorici. Inspektori razmatraju mogućnost da je dečak otet. Foto: MONDO Potraga za Ognjenom Potraga za nestalim dečakom ni sedmog dana… »
Sedmi dan potrage: Danas novo okupljanje građana, od malog Ognjena ni traga ni glasa

Sedmi dan potrage: Danas novo okupljanje građana, od malog Ognjena ni traga ni glasa

Kurir 10.05.2016
Sedmi je dan potrage za 11-godišnjim Ognjenom Rakočevićem. Grupa građana krenula je sa Trga u novu potragu, a još jedno okupljanje zakazano je za 17 sati. Ronioci su opet zaronili u Moraču i to ispod improvizovane brane u Botunu. Helikopter… »
Igor je nestao posle svađe sa verenicom: Poslao joj je samo uznemirujuću poruku i od tada mu se gubi svaki trag!

Igor je nestao posle svađe sa verenicom: Poslao joj je samo uznemirujuću poruku i od tada mu se gubi svaki trag!

Telegraf 10.05.2016
- Ušla sam u benzinsku da kupim cigarete, a kad sam se vratila njega više u autu nije bilo. Pa mi smo dogovarali svadbu! Nije u njegovom stilu da nestane ili da se ne javi. Ja ga samo želim naći - rekla je verenica nestalog Igora. Zagrebačka policija… »
Sve što treba da znate o malom ognjenu: Autističnog dečaka traži cela Crna Gora, građani patroliraju danonoćno (foto)

Sve što treba da znate o malom ognjenu: Autističnog dečaka traži cela Crna Gora, građani patroliraju danonoćno (foto)

Telegraf 10.05.2016
Ognjen voli vodu iznad svega, ali ne zna da pliva. Otac kaže da uvek ide pravolinijski i da se boji mraka. Ne govori, samo krike ispušta. Počeo je i sedmi dan potrage za jedanaestogodišnjim autističnim dečakom Ognjenom Rakočevićem, koji je 4. maja… »
Svi i dalje tragaju za Ognjenom

Svi i dalje tragaju za Ognjenom

Alo 10.05.2016
Građani Podgorice i crnogorska policija nastaviće i danas potragu za nestalim 11-godišnjim dečakom Ognjenom Rakočevićem koji je nestao pre sedam dana iz porodične kuće. U akciju traženja Ognjena uključila se i Vojska Crne Gore. Ronioci su do… »
Za Ognjenom traga i vojska

Za Ognjenom traga i vojska

Večernje novosti 10.05.2016
Građani Podgorice i crnogorska policija nastaviće i danas potragu za nestalim 11-godišnjim dečakom Ognjenom Rakočevićem koji je nestao pre sedam dana iz porodične kuće. Građani Podgorice i crnogorska policija nastaviće i danas potragu za… »

Vesti dana »