Povezane vesti

Božović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Božović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Politika 11.05.2016
Generalni direktor Zvezdan Terzić najavio dovođenje tri kvalitetna stranca u predstojećem prelaznom roku. Trener Crvene zvezde Miodrag Božović potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa klubom. Iako je crnogorski stručnjak prethodnih dana izjavio da ne… »
Grof još dve sezone u Zvezdi: Sve dileme su oklonjene posle skandiranja Delija

Grof još dve sezone u Zvezdi: Sve dileme su oklonjene posle skandiranja Delija

Večernje novosti 11.05.2016
Šta sam ja mogao da uradim, da idem? Moram da se zahvalim navijačima. Ono je bio najlepši događaj u mom životu osim kad su mi se rađala deca, kaže trener kome su ciljevi dupla kruna i Evropa. SRCE je reklo - ostajem. Tako nekako je Miodrag… »
Delije nisam mogao da odbijem

Delije nisam mogao da odbijem

Dnevnik 11.05.2016
Nakon osvojene šampionske titule, rukovodstvo Crvene zvezde povuklo je prvi konkretan potez pred naredne evropske izazove. Saradnja sa trenerom Miodragom Božovićem, ključnim čovekom za uspešnu sezonu, na obostrano zadovoljštvo biće nastavljena u… »
Pobedio je Zvezdu, sada bi mogao da joj se pridruži!

Pobedio je Zvezdu, sada bi mogao da joj se pridruži!

Sportske.net 11.05.2016
Kako saznaje Mondo, Žarko Marković bi mogao da pojača Crvenu zvezdu u narednom prelaznom roku. Crvena zvezda ima svoje planove za prelazni rok, Miodrag Božović je dobio spisak kada se radi o fudbalerima koje bi mogao da dovede među crveno-bele, a… »
Šta je rekao Božović posle produžetka saradnje sa Zvezdom?

Šta je rekao Božović posle produžetka saradnje sa Zvezdom?

Vesti online 11.05.2016
Titula je osvojena, na redu je vrelo leto i pohod na Ligu šampiona ili makar na Ligu Evrope. Crvene zvezda ne menja trenera, i u naredne dve sezone, Miodrag Božović će biti kormilar crveno-belih. Crnogorski stručnjak je na "Marakani" stavio paraf na… »
Božović poslušao Delije: Kako da odem, posle onoga?

Božović poslušao Delije: Kako da odem, posle onoga?

Hot sport 11.05.2016
– Iako sam imao neke dileme, posle onoga na utakmici sa Olimpijakosom… ‘Delije’ su rekle svoje i šta sam ja mogao da uradim posle toga? Da idem? Nemojte da se plašite što je ugovor na dve godine. Trener ide kada nema rezultata, ali nadam se da… »
Novi ugovor: Grof: Skandiranje "delija" najlepši događaj u životu posle rađanja dece!

Novi ugovor: Grof: Skandiranje "delija" najlepši događaj u životu posle rađanja dece!

Sportal blic 11.05.2016
Miodrag Grof Božović zadovoljno je konstatovao da je na obostranu radost došlo do produžetka njegove saradnje sa Crvenom zvezdom, a da su presudnu ulogu u tome imali navijači crveno-belih. Pogledajte na Instagram-u "Iako sam imao dileme oko… »
Božović: Ostao zbog Delija, ne žalim se, ne radim u Zvezdi za džabe

Božović: Ostao zbog Delija, ne žalim se, ne radim u Zvezdi za džabe

Sportski žurnal 11.05.2016
Trener Crvene zvezde Miodrag Božović potpisao je novi, dvogodišnji, ugovor sa crveno-belima i poručio da ne obećava ništa spektakularno, ali da će ekipa probati da ostavri ciljeve - plasman u ligaški deo jednog od dva evropska takmičenja. – Ako… »

Vesti dana »