Povezane vesti
Omaž "Svetaca" Ibri
Sportske.net 13.05.2016
Na zvaničnom tviter profilu PSŽ-a osvanula je zahvalinica Zlatanu Ibrahimoviću u formi serije video klipova. "Ibrakadabra" ovog leta odlazi iz Pari Sen-Žermena nakon četiri sezone provedene na 'Parku Prinčeva' u kojima je osvojio četiri titule… »
Ibrahimović: Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda
Al Jazeera 13.05.2016
Ibrahimović potvrdio da napušta PSG, a spominje se mogućnost povratka u Milan. My last game tomorrow at Parc des Princes. I came like a king, left like a legend pic.twitter.com/OpLL3wzKh0— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) May 13, 2016 Švedski… »
Ibrahimović: Došao sam u Pariz kao kralj, odlazim kao legenda
Večernje novosti 13.05.2016
Švedski fudbaler u petak igra poslednji meč za PSŽ, a u sezoni je postigao 36 golova u šampionatu Francuske i vodio ekipu do četvrte uzastopne titule prvaka. PARIZ Od stalnog dopisnika DOŠAO sam kao kralj, odlazim kao legenda. Ovim rečima, preko… »
Ibrahimović: Došao kao kralj, odlazim kao legenda
Press 13.05.2016
Zlatan Ibrahimović odigraće u subotu protiv Nanta poslednju utakmicu za Pari Sen Žermen na Parku prinčeva. Foto:B92.net Ibrahimoviću na leto ističe ugovor, a porukom na Tviteru o poslednjem meču u Parizu definitivno je stavio tačnu na spekulacije… »
Došao je kao kralj, odlazi kao legenda: Umesto da slavi, Park prinčeva će roniti suze - napušta ga Zlatan Ibrahimović
Mozzart sport 13.05.2016
Fenomenalni golgeter saopštio svoju konačnu odluku. Subota će biti tužan dan za navijače Pari Sen Žermena. Publika na Parku Prinčeva pozdraviće svoje ljubimce u poslednjoj utakmici ove sezone i zahvaliti im za osvojenu šampionsku titulu, ali će… »
Ibrahimović: Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda
Novi magazin 13.05.2016
Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović objavio je danas da na kraju sezone odlazi iz tog francuskog kluba. "Moj poslednji meč biće sutra na Parku prinčeva. Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda", naveo je Ibrahomović na svom tviteru… »
Ibrahimović: U PSŽ došao kao kralj, odlazim kao legenda
Sportski žurnal 13.05.2016
Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović najavio je da će posle sutrašnje utakmice sa Nantom napustiti francuski klub i u svom stilu poručio da se oprašta kao legenda. – U subotu igram svoju poslednju utakmicu na Parku prinčeva. Došao sam… »
Ibra zvanično objavio kraj: Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda (foto)
Hot sport 13.05.2016
Zlatan Ibrahimović definitivno karijeru neće nastaviti u Pari Ser Žermenu. Švedski internacionalac je jutros na svom tviter profilu objavio da će sutra odigrati svoju poslednju utakmicu u dresu pariskog kluba. – Moj poslednji meč biće sutra na… »
Zlatanov oproštaj: "Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda"
Sportske.net 13.05.2016
Zlatan Ibrahimović sutra igra svoju poslednju utakmicu u dresu Pari sen Žermena na "Parku prinčeva". PSŽ sutra igra poslednju utakmicu u sezoni protiv Nanta na svom terenu, što će biti i oproštaj Zlatana Ibrahimovića od dresa ovog kluba. On je to… »
Vesti dana »

(BLOG) Protest 10 beogradskih opština: Građani „osvetlili“ VJT, odali poštu stradalima
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih

Protest ispred Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, okupljeni pozvali na generalni štrajk
Euronews pre 52 minutajoš 28 povezanih

AFP: Srpski parlament usvojio Zakon o visokom obrazovanju, odgovor na jedan od zahteva studenata
Beta pre 3 satajoš 31 povezana

Izveštaj ekspertske grupe profesora Beogradskog univerziteta potvrdio istraživanja Insajdera
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih