Povezane vesti
Tampone natope alkoholom pa ih stave u vaginu: Hrvatske tinejdžerke imaju novi bizaran "trend" opijanja
Telegraf 13.05.2016
Higijenske tampone namočile su u votku i potom ih stavile kao kada imaju menstruaciju. Nikada ih, “pohvalile” su se, nije brže “uhvatilo” jer im je alkohol ušao direktno u krv, a osećale su se, kažu, “fantastično” - ispričala je zabrinuta majka… »
Šokantno: Hrvatice se opijaju tako što umaču tampone u votku
Vesti online 13.05.2016
Zabrinuta majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske upozorila je na šokantnu pojavu da se neke devojke opijaju na izuzetno bizaran način - tamponima natopljenim u žestoka alkoholna pića. - Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva… »
Jezivi trend potresa region: Devojke guraju tampone u vaginu, nećete verovati čime ih natapaju
Srbija danas 13.05.2016
Zabrinuta majka jedne tinejdžerke upozorila je na šokantnu pojavu da se neke devojke opijaju na doista bizaran način - tamponima natopljenim u žestoka alkoholna pića. - Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko… »
Šokantno: Hrvatice umaču tampone u vodku i ...
Mondo 13.05.2016
Zabrinuta majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske upozorila je na šokantnu pojavu da se neke devojke opijaju na izuzetno bizaran način - tamponima natopljenim u žestoka alkoholna pića. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock "Zaprepastila sam se kada mi se… »
Vesti dana »

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana

Pešić: Ovo je samo jedna utakmica, imamo ih još i ovako moramo da ih odigramo
RTS pre 15 minutajoš 70 povezanih

Haos na konferenciji! Svetislav Pešić besneo: Kakva su to pitanja, bre, ajde?! Nemoj da čujem više to!
Večernje novosti pre 29 minutajoš 56 povezanih

Ruski zvaničnik najavio sastanak Vučića i Putina u Pekingu
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 30 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i požarima u Šumadiji, naročito u Čačku i Kragujevcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 50 povezanih