Povezane vesti
Tampone natope alkoholom pa ih stave u vaginu: Hrvatske tinejdžerke imaju novi bizaran "trend" opijanja
Telegraf 13.05.2016
Higijenske tampone namočile su u votku i potom ih stavile kao kada imaju menstruaciju. Nikada ih, “pohvalile” su se, nije brže “uhvatilo” jer im je alkohol ušao direktno u krv, a osećale su se, kažu, “fantastično” - ispričala je… »
Šokantno: Hrvatice se opijaju tako što umaču tampone u votku
Vesti online 13.05.2016
Zabrinuta majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske upozorila je na šokantnu pojavu da se neke devojke opijaju na izuzetno bizaran način - tamponima natopljenim u žestoka alkoholna pića. - Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala… »
Jezivi trend potresa region: Devojke guraju tampone u vaginu, nećete verovati čime ih natapaju
Srbija danas 13.05.2016
Zabrinuta majka jedne tinejdžerke upozorila je na šokantnu pojavu da se neke devojke opijaju na doista bizaran način - tamponima natopljenim u žestoka alkoholna pića. - Zaprepastila sam se kada mi se ćerka poverila i prepričala iskustva nekoliko… »
Šokantno: Hrvatice umaču tampone u vodku i ...
Mondo 13.05.2016
Zabrinuta majka jedne tinejdžerke iz Hrvatske upozorila je na šokantnu pojavu da se neke devojke opijaju na izuzetno bizaran način - tamponima natopljenim u žestoka alkoholna pića. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock "Zaprepastila sam se kada mi se… »
Vesti dana »
Protest „4.000 nastavnika, 4.000 koraka“ u Novom Sadu, zatražena ostavka rektora: „Pao je ispit iz akademske čestitosti, u indeksu najniža ocena“
Nova pre 23 minutajoš 55 povezanih
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
BBC News pre 35 minutajoš 36 povezanih
Stojanovićeva i Pavić izgubili u prvom kolu mešovitih dublova
Sportski žurnal pre 3 satajoš 31 povezana
Od ruskog napada poginule četiri osobe, ukrajinski dronovi zapalili ruska skladišta goriva
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Saslušan vozač koji je kolima u Ruzveltovoj pregazio devojku, određen mu pritvor: Ovako se branio pred tužiocem
Blic pre 58 minutajoš 21 povezana