Povezane vesti
Kakva čast za Ibrahimovića: Tribina na Parku prinčeva zvaće se po njemu
Vesti online 15.05.2016
Iako je u Pariz došao kao kralj, a odlazi kao legenda Zlatan Ibrahimović još uvek nije zaslužio da neki stadion dobije njegovo ime, ali dobiće utešnu nagradu. Kako prenose francuski mediji vlasnik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelafi izjavio je da će… »
Emotivni Ibrahimović: Zamalo da zaplačem!
Hot sport 15.05.2016
Šveđanin se u subotu oprostio od Parižana sa dva gola u trijumfu nad Nantom (4:0) u svojoj najefikasnijom karijeri sa 38 pogodaka. – Znam gde nastavljam karijeru, ali neću da kažem. Proveo sam fantastične četiri godine ovde i na utakmici protiv… »
Oproštaj legende: Aplauz i Ibrine suze (video)
Mondo 15.05.2016
Zlatan Ibrahimović emotivno se oprostio od igrača i navijača Pari sen Žermena rekordom po broju datih golova u sezoni. Zlatan Ibrahimović zvanično se oprostio od ekipe Pari sen Žermen. Na utakmici protiv Nanta, na kojem su parižani ubedljivo… »
Ibrahimović ostao zakopčan: Znam gde nastavljam karijeru, ali neću da kažem
Mozzart sport 15.05.2016
"Proveo sam fantastične četiri godine ovde i na utakmici protiv Nanta bio sam uzbuđen. Obično nikad ne plačem, ali kada sam video svoju decu na utakmici zasuzile su mi oči", kaže Šveđanin. Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović… »
VIDEO: Na oproštaju od pariske publike Ibrahimović postigao nesvakidašnji gol
Vesti online 15.05.2016
Emotivno je bilo u subotu uveče na Parku prinćeva pošto se od pariske publike na meču protiv Nanta oprostio Zlatan Ibrahimović. Švedski reprezentativac će karijeru da nastavi na nekom drugom mestu, a od navijača Pari Sen Žermena se oprostio sa… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 5 satijoš 8 povezanih
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 5 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 6 satijoš 1 povezana