Povezane vesti
Kalinićevo izvinjenje navijaču CSKA
Mondo 16.05.2016
Srpski internacionalac obratio se javnosti dan posle finala Evrolige, u kojem se sukobio i sa ruskim magnatom. U trećoj četvrtini utakmice CSKA - Fenerbahče, dok je njegov tim "jurio" vođstvo protivnika, Nikola Kalinić stupio je u centar pažnje zbog… »
Evo ko je devojka zbog koje je ruski milioner gurnuo Kalinića /foto/
Sportal blic 16.05.2016
Navijačica CSKA koja je bila u centru pažnje na meču CSKA - Fenerbahče u finale Evrolige, zapravo je manekenka Katarina Konks. Foto: Twitter Pročitajte još "VRUĆE" U BERLINU Kalinić u klinču sa navijačem iz prvog reda! /VIDEO/ ZBUNJUJUĆE… »
Kalinić se izvinio ruskom milijarderu!
Vesti online 16.05.2016
Srpski reprezentativac Nikola Kalinić umalo se pobio sa jednim navijačem CSKA, koji ga je odgurnuo kada je krilo Fenerbahče pokušalo da stigne do lopte. Kasnije se ispostavilo da je taj "navijač" ruski magnat Dmitrij Vladimirovič Konov. Ispostavilo… »
Kalinić je gurnut, ali se izvinjava: Preterao sam malo, ali imao sam razlog
Mozzart sport 16.05.2016
"Košarka je takva, jedna lopta odlučuje o pobedi i porazu", kaže srpski repezentativac. Fenerbahče je doživeo težak i tesan poraz u finalu Evrolige, ali je Nikola Kalinić smogao snage da čestita saigračima na borbi i da se izvini navijaču koji… »
Obrt: Kalinić se izvinio navijaču s kojim se sukobio (VIDEO, foto)
Hot sport 16.05.2016
U žaru borbe na terenu dešava se svašta pa i sukobi navijača i igrača. Isto je bilo na finalu Evrolige na meču između Fenerbahčea i CSKA. U jednom momentu Nikola Kalinić se pogurao sa Dmitrijem Konovim, ruskim magnatom i prijateljem kluba, ali se… »
Kalinić se izvinio Rusu: Preterao sam, ali imao sam razlog (video)
Večernje novosti 16.05.2016
Želim da se izvinim navijaču CSKA iz prvog reda jer sam malo preterao, ali sam to uradio kako bi probudio moj tim. Bilo mu je to potrebno da se razmrda. Samo sam želeo da pobedim, napisao je Kalinić. Košarkaš Fenebahčea i srpski reprezentativac… »
Zbunjujuće: Kalinić se izvinio ruskom magnatu koji ga je odgurnuo! /VIDEO/
Sportal blic 16.05.2016
Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić utučen je zbog poraza od CSKA u finalu Evrolige sa 101:96, pošto je njegova ekipa nadoknadila -21 i posustala u produžetku. Foto: Sportklub / screenshot Pročitajte još "VRUĆE" U BERLINU Kalinić u klinču sa… »
Vesti dana »
![U više gradova i danas održane petnaestominutne tišine za stradale u Novom Sadu](https://nstatic.net/489/38983489rdfvif.jpg)
U više gradova i danas održane petnaestominutne tišine za stradale u Novom Sadu
Insajder pre 29 minutajoš 24 povezane
![AKCIJA POLICIJE U BORBI PROTIV KORUPCIJE Uhapšeno 13 lica, pribavili imovinsku korist od dva miliona evra](https://nstatic.net/235/38982235duedik.jpg)
AKCIJA POLICIJE U BORBI PROTIV KORUPCIJE Uhapšeno 13 lica, pribavili imovinsku korist od dva miliona evra
Euronews pre 53 minutajoš 118 povezanih
![Putin čestitao Vučiću i građanima Srbije Dan državnosti: "Odnosi naših zemalja dinamično se razvijaju"](https://nstatic.net/376/38984376qvufws.jpg)
Putin čestitao Vučiću i građanima Srbije Dan državnosti: "Odnosi naših zemalja dinamično se razvijaju"
Euronews pre 34 minutajoš 16 povezanih