Povezane vesti

Teo: Da nisam osvojio titulu, verovatno bih bio najgori igrač koji je ikad igrao u Evropi... Poraz ne bih preživeo!

Teo: Da nisam osvojio titulu, verovatno bih bio najgori igrač koji je ikad igrao u Evropi... Poraz ne bih preživeo!

Mozzart sport 17.05.2016
"A ne mislim da je tako. Tu sam negde u sredini", istakao je srpski plejmejker. Kritike, kritike, kritike... Te Miloš Teodosić nije igrač za velika dela, te čim dođe Fajnal for on podbaci, te nikada neće osvojiti Evroligu. Te kritike su donekle… »
Skinuo teret sa leđa: Teo pronašao recept, pa savetuje Novaka Đokovića pred Rolan Garos

Skinuo teret sa leđa: Teo pronašao recept, pa savetuje Novaka Đokovića pred Rolan Garos

Hot sport 17.05.2016
'Da sam i ovog puta izgubio, verovatno bih bio najgori igrač u istoriji, a ne mislim da je baš tako', kaže Miloš Teodosić po osvajanju svoje prve Evrolige. U svom sedmom finalnom turniru konačno je uspeo i podigao trofej namenjen najboljem timu… »
Teo iskreno: Bio bih najgori da smo izgubili!

Teo iskreno: Bio bih najgori da smo izgubili!

Mondo 17.05.2016
"Ovako, nije baš tako. Tu sam negde u sredini", sa osmehom i skromno kaže jedan od najboljih košarkaša Evrope u poslednjoj deceniji. Miloš Teodosić i dalje sumira utiske. Šest puta pognute glave napuštao je Fajnal for Evrolige, dva puta sa… »
VIDEO: I Teo zapalio šampionski tompus

VIDEO: I Teo zapalio šampionski tompus

Vesti online 17.05.2016
Dobro, nije preporučljivo pušenje, ali Miloš Teodosić i ostali "armejci" titulu su slavili uz tompuse. Dali su novi evropski vladari sebi malo oduška. Toliko dugo su bili luzeri na završnim turnima Evrolige, da su konačno slavili i srušili mit o… »
Teodosić za “Novosti”: Ne bih preživeo još jedan poraz

Teodosić za “Novosti”: Ne bih preživeo još jedan poraz

Večernje novosti 16.05.2016
Verovatno bih bio najgori igrač koji je ikad igrao u Evropi, a ne mislim da je baš tako. Tu sam negde u sredini..., kaže Miloš Teodosić. DA sam znao da je ovako dobar osećaj osvojiti trofej, uradio bih to ranije. Rečenica Miloša Teodosića u… »

Vesti dana »