Povezane vesti

Mitrović za "Blic": Drugi su sanjali Real i Barsu, a ja da postanem legenda Njukasla

Mitrović za "Blic": Drugi su sanjali Real i Barsu, a ja da postanem legenda Njukasla

Sportal blic 17.05.2016
Znam da je fudbal biznis i da svašta može da se desi. Volim klub, ali ne zavisi sve samo od mene, poručio je za “Blic” Aleksandar Mitrović. Foto: Reuters Aleksandar Mitrović Nakon ispadanja “svraka” u Čempionšip, postavlja se pitanje da li… »
Mitrović odgovorio kritičarima: Neko je sanjao dres Reala i Barse, a ja Partizana i Njukasla!

Mitrović odgovorio kritičarima: Neko je sanjao dres Reala i Barse, a ja Partizana i Njukasla!

Hot sport 17.05.2016
Aleksandar Mitrović iza sebe ima turbulentnu sezonu u kojoj je pokazao zavidan kvalitet, ali i temperament koji mu neće previše pomoći u karijeri. I pored pet crvenih kartona ove sezone, mnogo kritika, ali i simpatija navijača, Aleksandar Mitrović… »
Mitrović veran i u drugoj ligi: Drugi su sanjali Real i Barsu, ja želim da budem legenda Njukasla!

Mitrović veran i u drugoj ligi: Drugi su sanjali Real i Barsu, ja želim da budem legenda Njukasla!

Mozzart sport 17.05.2016
I, naravno, želi da ostane. Rezovi u klupskom budžetu, rastanci sa većinom prvotimaca. Logične posledice ispadanja bilo kog kluba u niži rang takmičenja. Ali Aleksandar Mitrović ne želi da ode iz Njukasla. Čak i ako će Svrake posle očajne… »
Mitrović: Živim svoj san u Njukaslu i neću ga napustiti

Mitrović: Živim svoj san u Njukaslu i neću ga napustiti

Večernje novosti 17.05.2016
Mnoga deca su sanjala da igraju za Real, Barsu, Mančester, dok sam ja oduvek želeo da nosim samo dres Partizana, Njukasla i reprezentacije, kaže napadač ekipe sa Ostrva. Njukasl je ispao iz Premijerlige, ali uprkos odlasku u Čempionšim Aleksandar… »

Vesti dana »