Povezane vesti
Biskup Komarica: Banja Luka je za mene Bleiburg
Al Jazeera 17.05.2016
Banjalučki biskup uporedio je stradanje na Bleiburgu sa događajima u Banjoj Luci tokom rata. Banjalučki biskup Franjo Komarica uporedio je stradanje na Bleiburgu sa događajima u Banjoj Luci tokom rata. "Mi smo ovdje Bleiburg. To je muka i to sam želio u… »
Banjalučki biskup: Dođite ovde da vidite šta je Blajburg
Kurir 17.05.2016
Banjalučki biskup Franjo Komarica uporedio je stradanje na Blajburgu s događajima u Banjaluci tokom proteklog rata u Bosni i Hercegovini. Verujem da oni koji ne znaju mnogo o Blajburgu mogu iz neznanja da govore nešto negativno, treba svi da se trudimo… »
Biskup Komarica: Banjaluka je za mene Blajburg
RTS 17.05.2016
Banjalučki biskup Franjo Komarica uporedio je stradanje na Blajburgu sa događajima u Banjaluci tokom proteklog rata u Bosni i Hercegovini. Odgovarajući na pitanja novinara o osudama koje su se mogle čuti u javnosti zbog njegovog odlaska u Blajburg… »
Biskup Komarica izjednačio Blajburg i Banjaluku
RTV 17.05.2016
BANJALUKA - Banjalučki biskup Franjo Komarica uporedio je danas stradanje na Blajburgu sa događajima u Banjaluci tokom proteklog rata u Bosni i Hercegovini. "Mi smo ovde Blajburg. To je muka i to sam želeo u Blajburgu da poručim", kazao je biskup… »
Vesti dana »
Od najslobodnijeg do najveselijeg mesta: Kakve poruke šalje vlast najavom da će Ćacilend uskoro postati božićno selo?
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Mali za TV Prva: EXPO je razvojna šansa koju Srbija neće propustiti; "Očekujemo do četiri miliona posetilaca"
B92 pre 23 minutajoš 28 povezanih
Da li Zelenski ima "plan B"; Ruska vojska: Kupjansk je pod našom kontrolom
RTS pre 13 minutajoš 60 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
VIDEO Najbolji dokaz o slomu Partizana, snimci Lesora i Tajrika to jasno pokazuju
Nova pre 2 satajoš 52 povezane