Povezane vesti
Za korak više u ABA ligi: Bo Mekejleb se vraća? (FOTO)
Hot sport 18.05.2016
Jedan od miljenika Grobara, Lester Bo Mekejleb vraća se da igra na prostorima gde je stekao košarkašku slavu. Lutao je poslednjih godina, ali se najzad vraća tamo gde su ga svi voleli, na Balkan. Bio je miljenik Grobara u sezoni 2009/2010, a potom je… »
Godine prolaze, ništa se ne menja: Lovernj u majici sa svojim likom šalje poruku Partizanu (foto)
Hot sport 18.05.2016
Bivši kapiten crno-belih ne zaboravlja godine u Humskoj, toliko da je odštampao majicu sa svojim likom koja se već nalazi u prodaji. Žofri Lovernj i dalje je i još dugo će biti miljenik Grobara, a ukoliko bi ispunio neku od želja navijača… »
Veran Partizanu: Lovernj još jednom oduševio "grobare" gestom /foto/
Sportal blic 17.05.2016
Košarkaš Denvera Žofri Lovernj na svakom koraku pokazuje privrženost Partizanu, još jednom je to učinio obukavši majicu sa porukom navijačima. Pogledajte na Instagram-u "Partizane moj, ostani mi veliki i silan i nikada ne prestani da sanjaš"… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 5 satijoš 1 povezana