Povezane vesti
Povratnik među crno-bele: Fenomenalan osećaj!
Hot sport 18.05.2016
– Šta reći osim… fenomenalan osećaj! Posle šest meseci neigranja, u trenutku kada sam zakoračio na teren osetio sam se kao da sam se ponovo rodio! Tek kada ovako nešto doživiš i ponovo počneš da igraš, shvatiš kolika je zapravo tvoja… »
Balažic: Kao da sam se ponovo rodio
Mozzart sport 18.05.2016
Posle šest meseci slovenački štoper ponovo na terenu. Bio je 5. novembar prošle godine. Gregor Balažic je u susretu sa Atletikom iz Bilbaa poslednji put odigrao takmičarsku utakmicu za Partizan. Teška povreda prednjih ukšrtenih ligamenata uslovila… »
Balažic: Sada sam svestan koliko volim fudbal
Mondo 18.05.2016
Štoper Partizana posle šest meseci od oporavka od teške povrede kolena ponovo odigrao utakmicu. "Tek kada ovako nešto doživiš i ponovo počneš da igraš, shvatiš kolika je zapravo tvoja ljubav prema fudbalu", kaže Slovenac. Partizan se u 4. kolu… »
Balažic se vratio posle šest meseci: Kao da sam se ponovo rodio!
Sportal blic 18.05.2016
Posle šest meseci pauze zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata, rehabilitacije pod budnim okom stručnjaka za oporavak Andreje Milutinovića i profesora Paola Marijanija iz Italije, na teren je u crno-belom dresu u prijateljskoj utakmici povodom… »
Balažic zaigrao posle šest meseci : Kao da sam se ponovo rodio
Sportski žurnal 18.05.2016
Slovenački fudbaler Gregor Balažic, koji se u prijateljskom meču između bugarskog Beroa i Partizana vratio na teren posle šest meseci pauze zbog povrede ligamenata, izjavio je da se oseća kao ponovo rođen. - Tek kada ovako nešto doživiš i ponovo… »
Vesti dana »

Makedonski tužilac: Uzrok tragedije u Kočanima nepoštovanje zakona i duboka sistemska korupcija
Insajder pre 48 minutajoš 23 povezane

„Ovakvi uređaji se zloupotrebljavaju protiv demokratskih okupljanja“: Zbog čega je MUP uopšte nabavio LRAD, čija upotreba zakonom nije predviđena
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih

Zastrašujući ruski napad na ukrajinski grad od 200.000 ljudi, gorele zgrade: „Najveći udar tokom poslednjih nekoliko godina!“
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih