Povezane vesti
EP u fudbalu meta Islamske države
Radio 021 27.05.2016
Potencijalna meta Islamske države je Evropsko fudbalsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, iako za sada nema konkretnih dokaza o planiranom napadu, izjavio je danas šef nemačke nacionalne obaveštajne agencije Hans Georg Masen. "Mi znamo da IS ima na meti… »
Može li evropa da se odbrani: Meta Islamske države - Evropsko fudbalsko prvenstvo
Pravda 27.05.2016
Potencijalna meta Islamske države je Evropsko fudbalsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, iako za sada nema konkretnih dokaza o planiranom napadu, izjavio je danas šef nemačke nacionalne obaveštajne agencije (BFV) Hans Georg Masen. "Mi znamo da ID ima na… »
Može li evropa da se odbrani: Meta Islamske države - Evropsko fudbalsko prvenstvo
Pravda 27.05.2016
Potencijalna meta Islamske države je Evropsko fudbalsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, iako za sada nema konkretnih dokaza o planiranom napadu, izjavio je danas šef nemačke nacionalne obaveštajne agencije (BFV) Hans Georg Masen. "Mi znamo da ID ima na… »
Meta Islamske države Evropsko fudbalsko prvenstvo
Politika 27.05.2016
BERLIN – Potencijalna meta Islamske države je Evropsko fudbalsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, iako za sada nema konkretnih dokaza o planiranom napadu, izjavio je danas šef nemačke nacionalne obaveštajne agencije (BfV) Hans Georg Masen. „Mi znamo… »
Vesti dana »

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana