Povezane vesti

EP u fudbalu meta Islamske države

EP u fudbalu meta Islamske države

Radio 021 27.05.2016
Potencijalna meta Islamske države je Evropsko fudbalsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, iako za sada nema konkretnih dokaza o planiranom napadu, izjavio je danas šef nemačke nacionalne obaveštajne agencije Hans Georg Masen. "Mi znamo da IS ima na meti… »
Može li evropa da se odbrani: Meta Islamske države - Evropsko fudbalsko prvenstvo

Može li evropa da se odbrani: Meta Islamske države - Evropsko fudbalsko prvenstvo

Pravda 27.05.2016
Potencijalna meta Islamske države je Evropsko fudbalsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, iako za sada nema konkretnih dokaza o planiranom napadu, izjavio je danas šef nemačke nacionalne obaveštajne agencije (BFV) Hans Georg Masen. "Mi znamo da ID ima na… »

Pravda 27.05.2016
Potencijalna meta Islamske države je Evropsko fudbalsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, iako za sada nema konkretnih dokaza o planiranom napadu, izjavio je danas šef nemačke nacionalne obaveštajne agencije (BFV) Hans Georg Masen. "Mi znamo da ID ima na… »
Meta Islamske države Evropsko fudbalsko prvenstvo

Meta Islamske države Evropsko fudbalsko prvenstvo

Politika 27.05.2016
BERLIN – Potencijalna meta Islamske države je Evropsko fudbalsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, iako za sada nema konkretnih dokaza o planiranom napadu, izjavio je danas šef nemačke nacionalne obaveštajne agencije (BfV) Hans Georg Masen. „Mi znamo… »

Vesti dana »