Povezane vesti

Starac stradao u požaru

Dnevnik 29.05.2016
Miodrag Đurić (88) smrtno je nastradao u požaru koji je u subotu popodne zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici u Odžacima. Pomoćna prostorija u dvorištu kuće u kojoj je najviše boravio leti. je planula u momentu kada je nesrećni starac bio sam kod… »

Stravičan požar: Starac (88) izgoreo u letnjikovcu u Odžacima

Blic 29.05.2016
U požaru koji je juče oko osam sati zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima od zadobijenih opekotina smrtno je stradao njen vlasnik Miodrag Đurić (88). Prostorija u dvorištu kuće u kojoj je boravio leti imala je tepih „od zida do… »

Odžaci: Poginuo u požaru u letnjikovcu

Radio 021 29.05.2016
Miodrag Đurić (88) poginuo je u požaru koji je u subotu zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima. Prostorija u u dvorištu kuće kojoj je boravio leti imala je tepih "od zida do zida" i bila je pokrivena PP ceradom. Starac je bio sam, a… »

Izgoreo u letnjikovcu u Odžacima

Mondo 29.05.2016
U požaru koji je u subotu zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima od zadobijenih opekotina smrtno je stradao Miodrag Đurić (88). Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Prostorija u u dvorištu kuće kojoj je boravio leti imala je tepih… »

Tragedija: Miodragu Đuriću umrla žena, a onda je stradao u požaru!

Telegraf 29.05.2016
Starac je bio sam, a njegova podstanarka Kata N. za to vreme bila je u nabavci. U požaru koji je juče oko osam sati zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima od zadobijenih opekotina smrtno je stradao Miodrag Đurić (88). Prostorija u… »

Vesti dana »