Povezane vesti
Mladenović: Imamo gradonačelnika, ostavite "brazilske patke"
N1 Info 11.06.2016
Srbija je demokratska zemlja i svi koji poštuju zakon mogu da organizuju proteste, kaže zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, ali Beograđanima poručuje da "brazilske patke" i sve te, kako kaže, "uvezene načine protestovanja" ostave drugim… »
Mladenović najavljuje da nema promena: Beograd ima gradonačelnika, ostavite brazilske patke...
Pravda 11.06.2016
BEOGRAD - Beograd ima gradonačelnika, to je Siniša Mali, i kada to kažem pričam i o sadašnjosti i o budućnosti, bio je odgovor zamenika gradonačelnika Andreje Mladenović. "Ne znam da li ste neinformisani i neobavešteni, ali mi imamo… »
Zamenik siniše malog: Beograd ima svog gradonačelnika, ostavite brazilske patke
Srbija danas 11.06.2016
Beograd ima gradonačelnika, to je Siniša Mali, i kada to kažem pričam i o sadašnjosti i o budućnosti, bio je odgovor zamenika gradonačelnika Andreje Mladenović. - Ne znam da li ste neinformisani i neobavešteni, ali mi imamo gradonačelnika… »
Mladenović: Beograd ima gradonačelnika, to je Siniša Mali
Telegraf 11.06.2016
- Ne znam da li ste neinformisani i neobavešteni, ali mi imamo gradonačelnika, Siniša Mali je gradonačelnik. Ja sam zamenik gradonačelnika - istakao je Andreja Mladenović. Beograd ima gradonačelnika, to je Siniša Mali, i kada to kažem pričam i o… »
Vesti dana »

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 4 satijoš 25 povezanih

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 3 satajoš 57 povezanih

Građani počeli da organizuju zborove: Studenti FON-a u blokadi najavili priručnik za okupljanja
Danas pre 4 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji o protestima i upotrebi zvučnog oružja: Vučić, ko to beše?
Danas pre 7 satijoš 28 povezanih