Povezane vesti
"Odbila sam seks sa direktorom, upropastio mi je život"!
Vesti online 13.06.2016
Radnica drvoprerađivačke firme iz Hrvatske dobiće odštetu od 40.000 kuna zbog toga što ju je direktor seksualno uznemiravao. Opštinski sud u Bjelovaru doneo je odluku da se bivšoj radnici drvoprerađivačke kompanije Javor isplati odšteta od… »
Odbila sam seks sa direktorom, upropastio mi je život!
Alo 13.06.2016
Radnica drvoprerađivačke firme iz Hrvatske dobiće odštetu od 40.000 kuna zbog toga što ju je direktor seksualno uznemiravao. Opštinski sud u Bjelovaru doneo je odluku da se bivšoj radnici drvoprerađivačke kompanije Javor isplati odšteta od… »
Vesti dana »

Dve godine od masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju – sećanje na ubijenih devetoro mladih
RTV pre 6 satijoš 61 povezana

Zamenik gradonačelnika Minhena: Ono što rade studenti u Srbiji je demokratija na delu
Serbian News Media pre 13 satijoš 5 povezanih

Uživo da li dijaspora odlučuje izbore? Izlaznost u Rumuniji premašila 50 odsto: Izlazne ankete daju prednost Simionu
Blic pre 23 minutajoš 33 povezane

(Mapa) stiže nevreme, evo i kada tačno! Najnovije upozorenje RHMZ: Ovi delovi Srbije su prvi na udaru, vreme se drastično menja: "Opasno je!"
Blic pre 9 satijoš 34 povezane

Robert Fico vuče posledice nakon što je ranjen u atentatu: Evo šta mu se dešava i kakav problem ima!
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih