Povezane vesti

Ovo je Dragoljub, beograđanin pretučen u crnoj gori: Rekao mi da sam srpsko pseto! (foto)

Ovo je Dragoljub, beograđanin pretučen u crnoj gori: Rekao mi da sam srpsko pseto! (foto)

Telegraf 17.06.2016
Iz policije kažu da utvrđuju ko je od radnika obezbeđenja tukao i vređao Todorovića, jer su svih 15 zaposlenih negirali krivicu. Beograđanin Dragoljub Todorović (52) podneo je budvanskoj policiji prijavu protiv dva pripadnika obezbeđenja… »
Pretukli Srbina u Budvi i nazvali "srpskim psetom"?

Pretukli Srbina u Budvi i nazvali "srpskim psetom"?

Večernje novosti 17.06.2016
Beograđanin Dragoljub Todorović (52) podneo je budvanskoj policiji prijavu protiv dva pripadnika obezbeđenja firme “Security“, optužujući ih da su ga pretukli i vrijeđali na nacionalnoj osnovi, pišu crnogorski mediji. Beograđanin Dragoljub… »
Tukli turistu i nazivali ga "srpskim psetom"!

Tukli turistu i nazivali ga "srpskim psetom"!

Alo 17.06.2016
Beograđanin Dragoljub Todorović (52) podneo je budvanskoj policiji prijavu protiv dva pripadnika obezbeđenja "Securiti", optužujući ih da su ga pretukli i vređali na nacionalnoj osnovi. Todorović, tvrdi da ga je jedan od radnika obezbeđenja… »
Srbin prebijen na plaži kod budve: Pripadnik obezbeđenja ga nazvao "srpskim psetom"!

Srbin prebijen na plaži kod budve: Pripadnik obezbeđenja ga nazvao "srpskim psetom"!

Kurir 17.06.2016
Beograđanin Dragoljub Todorović (52) podneo je budvanskoj policiji prijavu protiv dva pripadnika obezbeđenja "Securiti", optužujući ih da su ga pretukli i vređali na nacionalnoj osnovi. Todorović, tvrdi da ga je jedan od radnika obezbeđenja… »
Srbin prebijen na plaži kod budve: "Hvatali su me za vrat i govorili mi da sam srpsko pseto"

Srbin prebijen na plaži kod budve: "Hvatali su me za vrat i govorili mi da sam srpsko pseto"

Srbija danas 17.06.2016
"Braća" crnogorci: Tukli turistu i nazivali ga "srpskim psetom"!

"Braća" crnogorci: Tukli turistu i nazivali ga "srpskim psetom"!

Pravda 17.06.2016
BUDVA - Beograđanin Dragoljub Todorović (52) podneo je budvanskoj policiji prijavu protiv dva pripadnika obezbeđenja "Securiti", optužujući ih da su ga pretukli i vređali na nacionalnoj osnovi. Todorović, tvrdi da ga je jedan od radnika… »

Vesti dana »

Studentski protest 'Za Generalštab' u Beogradu

Studentski protest 'Za Generalštab' u Beogradu

BBC News pre 16 minutajoš 62 povezane
Dan kada su prve NATO bombe pale na SR Jugoslaviju

Dan kada su prve NATO bombe pale na SR Jugoslaviju

RTS pre 7 satijoš 49 povezanih
Ko sudi Partizanu presudni meč za Top 10?

Ko sudi Partizanu presudni meč za Top 10?

B92 pre 40 minutajoš 40 povezanih
26 godina od bombardovanja Srbije

26 godina od bombardovanja Srbije

Patak online pre 2 satajoš 35 povezanih