Povezane vesti

Zoran Kesić: Sve o montiranom snimku zbog kojeg mi prete smrću! (VIDEO)

Zoran Kesić: Sve o montiranom snimku zbog kojeg mi prete smrću! (VIDEO)

Telegraf 19.06.2016
- Pozvao sam sve da objave originalan snimak emisije. Nisu objavili, a moj komentar na njihovim stranicama je izbrisan. Zašto mi ne daju da kažem istinu? Ko od mene pravi metu i predstavlja me kao "mrzitelja" Srba u RS?! - istakao je Kesić. Zoran… »
NUNS: Hitno otkriti ko preti smrću Zoranu Kesiću

NUNS: Hitno otkriti ko preti smrću Zoranu Kesiću

Nova ekonomija 19.06.2016
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je pretnje smrću autoru emisije "24 minuta" Zoranu Kesiću i zatražilo od nadležnih organa da otkriju ko preti voditelju, ali i da utvrde ko je postavio izmontirani video snimak u kojem Kesić navodno… »
NUNS: Pretnje Kesiću posledica podela na patriote i izdajnike

NUNS: Pretnje Kesiću posledica podela na patriote i izdajnike

Radio 021 19.06.2016
Nezavisno udruženje novinara Srbije osudilo je danas pretnje smrću autoru emisije "24 minuta" Zoranu Kesiću i zatražilo od nadležnih organa da otkriju ko preti voditelju, ali i da utvrde ko je postavio izmontirani video snimak u kojem Kesić navodno… »
NUNS: Nadležni da otkriju ko Zoranu Kesiću preti smrću

NUNS: Nadležni da otkriju ko Zoranu Kesiću preti smrću

Slobodna Evropa 19.06.2016
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je u nedelju pretnje smrću autoru emisije "24 minuta" Zoranu Kesiću i zatražilo od nadležnih organa da otkriju ko preti voditelju, ali i da utvrde ko je postavio izmontirani video snimak u kojem… »
NUNS: Pretnje smrću Zoranu Kesiću posledica podela na patriote i izdajnike

NUNS: Pretnje smrću Zoranu Kesiću posledica podela na patriote i izdajnike

Kurir 19.06.2016
BEOGRAD - Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je danas pretnje smrću autoru emisije "24 minuta" Zoranu Kesiću i zatražilo od nadležnih organa da otkriju ko preti voditelju, ali i da utvrde ko je postavio izmontirani video snimak u… »
NUNS: Nadležni da otkriju ko preti smrću Zoranu Kesiću

NUNS: Nadležni da otkriju ko preti smrću Zoranu Kesiću

N1 Info 19.06.2016
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je pretnje smrću autoru emisije "24 minuta" Zoranu Kesiću i zatražilo od nadležnih organa da otkriju ko preti voditelju, ali i da utvrde ko je postavio izmontirani video snimak u kojem Kesić navodno… »

Vesti dana »