Povezane vesti
Jović: "Presrećan sam što sam ponovo u reprezentaciji"
Sportske.net 19.06.2016
Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Stefan Jović izjavio je da je presrećan što se vratio u nacionalni tim i ocenio da su svi igrači koncentrisani na rad i motivisani, bez obzira na probleme zbog povreda i otkaza. "Koga nema, bez njega se… »
Stefan Jović: Ko je tu – tu je, ko nije, bez njega moramo
Hot sport 19.06.2016
– Koga nema, bez njega se mora i može. Svi momci su maksimalno koncentrisani na ono što se radi ovde na treningu i mislim da ćemo spremno dočekati ono što nas čeka, rekao je Jović novinarima u Beogradu posle otvorenog treninga reprezentacije… »
Jović: Koga nema bez njega se može i mora; Kalinić: Igramo iz ljubavi prema zemlji, narodu i dresu!
Mozzart sport 19.06.2016
"Dosta smo već uradili već za ovih nekoliko dana, ali kada odemo u Francusku i odigramo utakmicu znaćemo koliko je dobro sve to što smo radili u ovom periodu", dodao je plejmejker Crvene zvezde. Prvi put od okupljanja košarkaške reprezentacije… »
Vesti dana »

Grupa prosvetara u protestnoj šetnji od Slavije do centra grada, studenti u blokadi najavili da protest 15. marta nije poslednji (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Prosvetari obilaze sedišta sindikata koji su postigli dogovor sa Ministarstvom prosvete: „Štrajk, štrajk, svi u štrajk“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

Urušile se dionice velikih američkih brendova nakon Trumpovih poteza
Al Jazeera pre 27 minutajoš 42 povezane

„Pripao nam je veliki istorijski zadatak da pokrenemo Srbiju sa mrtve tačke“: Lekcije Zorana Đinđića koje su nam danas potrebnije nego ikada
Nova pre 27 minutajoš 28 povezanih

Vučić: Srbija nikada neće podržati hapšenje Dodika, Viškovića i Stevandića
Sputnik pre 26 minutajoš 38 povezanih