Povezane vesti

Šou vujoševića: Čović je iz kamenog doba! Crveno-beli poručili – ‘Došlo je naše vreme’!

Šou vujoševića: Čović je iz kamenog doba! Crveno-beli poručili – ‘Došlo je naše vreme’!

Hot sport 21.06.2016
Vrlo zanimljivo bilo je u sudnici Palate pravde u Beogradu gde su se u sučeljavanju sastali Duško Vujošević i predstavnici Crvene zvezde bez prvog čoveka Nebojše Čovića. Duško Vujošević stigao je na suđenje povodom tužbe koju Crvena zvezda je… »
"Večiti derbi" u sudnici - Vujošević o Čoviću iz doba neolita!

"Večiti derbi" u sudnici - Vujošević o Čoviću iz doba neolita!

Sportske.net 21.06.2016
Prvo ročište u slučaju KK Crvena zvezda Telekom protiv Duška Vujoševića održano je u ponedeljak, a dešavanja u sudnici su bila više nego zanimljiva. Bivši trener KK Partizan NIS Duško Vujošević pojavio se na prvom ročištu koje je održano u… »
Vujošević vs Čović: "Čović je pećinski čovek"

Vujošević vs Čović: "Čović je pećinski čovek"

Mondo 21.06.2016
Početak suđenja bivšem treneru košarkaša Partizana Dušku Vujoševiću po dve tužbe KK Crvena zvezda, prošao je kako se i očekivalo - zanimljivo! Foto: MN Press KK Crvena zvezda, tačnije njen prvi čovek Nebojša Čović, nije želeo da odustane… »
Vujošević: Neću da se izvinim Zvezdi, stojim iza stvari koje sam pričao

Vujošević: Neću da se izvinim Zvezdi, stojim iza stvari koje sam pričao

Večernje novosti 20.06.2016
Danas se na ročištu pojavila vrlo brojna ekipa predstavnika klubova koji su me tužili. Pored ostalih tu su bili i Mirko Pavlović, Davor Ristović, kaže Duško Vujošević. Nastavlja se bura u srpskoj košarci. Nebojša Čović i Duško Vujošević su… »

Vesti dana »