Povezane vesti
Luković o dve godine bez minuta u PSV-u: Moraš da budeš 30 odsto bolji od svih domaćih igrača
Mozzart sport 24.06.2016
“Nisam igrao, ali videćete da sam napredovao“, kaže član šampionske generacije iz Litvanije. Posle devet godina Andrija Luković ponovo u Crvenoj zvezdi. Kako kaže na zvaničnoj promociji na stadionu “Rajko Mitić“ - san je ostvaren. Navijače, međutim, više… »
Luković: Napredovao sam u PSV-u, pokazaću to u Zvezdi
Sportski žurnal 24.06.2016
Doskorašnji fudbaler PSV iz Ajndhovena potpisao je trogodišnji ugovor sa Zvezdom i tako se vratio u klub za koji je igrao u mlađim katagorijama. Novi fudbaler Crvene zvezde Andrija Luković rekao je da je napredovao u Holandiji, iako nije debitovao za… »
Luković opet u Zvezdi: Videćete da sam napredovao
Mondo 24.06.2016
Mladi vezista stigao iz PSV Ajndhovena i zadužio dres sa brojem 31. Foto: MONDO/J. Terzić Ponovo kod kuće. Doduše, zaobilaznim putem. Andrija Luković (21) je u petak promovisan kao prvotimac Crvene zvezde. Ponikao u Omladinskoj školi crveno-belih, ali je… »
Vesti dana »

Prve reakcije srpskih partija na Vučićev poziv Studentima u blokadi na TV debatu
Danas pre 39 minutajoš 61 povezana

Nevreme pogodilo Kragujevac: Preplavljene ulice, kontejneri na kolovozu, vetar nosio voće iz prodavnica
Nedeljnik pre 39 minutajoš 64 povezane

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 52 povezane

Bogdanović se oglasio povodom stituacije iz Arene: Nema zle krvi!
Euronews pre 39 minutajoš 33 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona potrošene struje biće smanjena sa 1.600kWh na 1.200 kWh
Forbes pre 1 satjoš 20 povezanih