Povezane vesti
Luković o dve godine bez minuta u PSV-u: Moraš da budeš 30 odsto bolji od svih domaćih igrača
Mozzart sport 24.06.2016
“Nisam igrao, ali videćete da sam napredovao“, kaže član šampionske generacije iz Litvanije. Posle devet godina Andrija Luković ponovo u Crvenoj zvezdi. Kako kaže na zvaničnoj promociji na stadionu “Rajko Mitić“ - san je ostvaren… »
Luković: Napredovao sam u PSV-u, pokazaću to u Zvezdi
Sportski žurnal 24.06.2016
Doskorašnji fudbaler PSV iz Ajndhovena potpisao je trogodišnji ugovor sa Zvezdom i tako se vratio u klub za koji je igrao u mlađim katagorijama. Novi fudbaler Crvene zvezde Andrija Luković rekao je da je napredovao u Holandiji, iako nije debitovao za… »
Luković opet u Zvezdi: Videćete da sam napredovao
Mondo 24.06.2016
Mladi vezista stigao iz PSV Ajndhovena i zadužio dres sa brojem 31. Foto: MONDO/J. Terzić Ponovo kod kuće. Doduše, zaobilaznim putem. Andrija Luković (21) je u petak promovisan kao prvotimac Crvene zvezde. Ponikao u Omladinskoj školi crveno-belih… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi idu peške iz Beograda u Novi Sad - kolona kreće ka Staroj Pazovi; Policija obezbeđuje trasu šetnje
RTV pre 12 minutajoš 47 povezanih
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 23 minutajoš 32 povezane
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 4 satijoš 51 povezana
„Na korak do pravde": Beogradski studenti marširaju ka Novom Sadu
BBC News pre 36 minutajoš 33 povezane