Povezane vesti
Ranjeni momak sa Štranda se sam upucao?!
NoviSad.com 28.06.2016
Novi Sad - Dragan J. (26), koji je u nedelju ranjen u levu nogu u pucnjavi na Štrandu, najverovatnije se sam upucao. Iako se prvobitno mislilo da je reč o navijačkom obračunu, ispaljen je jedan hitac iz pištolja, a putanja metka i rana ukazuju na… »
NEZVANIČNO: Mladić na Štrandu se upucao sam?
Moj Novi Sad 28.06.2016
Novosađanin Dragan J. (26), koji je u nedelju upucan u nogu za stolom u bašti kafića na najvećoj gradskoj plaži, najverovatnije se ranio sam. Prema nezvaničnim informacijama iz policije, s njim su u društvu bila još dva mladića, i sva trojica su bila pod… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 14 minutajoš 66 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: UN potvrdio glad u Gazi, ugroženi životi 132.000 dece, Izrael odbacuje navode; Podaci IDF-a pokazuju stopu smrtnosti civila od 83 odsto
RTV pre 39 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se Bogdan Bogdanović: Evo zašto nije potpisao dres Partizana! Da smo se plasirali na evrobasket sa svima bi bili ravnopravni: Šarić smatra da niko nije favorit protiv Hrvata!
Hot sport pre 14 minutajoš 43 povezane

Odobrena poskupljenja prenosa i distribucije struje: Povećava se i granica potrošnje za „crvenu zonu“
Danas pre 4 satijoš 21 povezana