Povezane vesti

Dačić: Nije nas blokirala Hrvatska – nego EU

Dačić: Nije nas blokirala Hrvatska – nego EU

Politika 30.06.2016
Uz ocenu da je jučerašnja odluka iz Brisela da Srbija ne može da otvori poglavlja 23 i 24 „sramna, neshvatljiva i ponižavajuća za Srbiju”, šef diplomatije je najavio i da će mandataru Aleksandru Vučiću predložiti da se održe hitne… »
Dačić: EU nas ponižava, sa Vučićem hitno o spoljnoj politici

Dačić: EU nas ponižava, sa Vučićem hitno o spoljnoj politici

N1 Info 30.06.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je odluka EU da ne otvori pregovaračka poglavlja 23 i 24 sa Srbijom neprihvatljiva i najavio da će predložiti premijeru da održi hitne konsultacije o daljim potezima u oblasti spoljne… »
Dačić šokiran: Sramna odluka EU o poglavljima!

Dačić šokiran: Sramna odluka EU o poglavljima!

Mondo 30.06.2016
Vicepremijer tehničke vlade i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, šokiran je odlukom EU da ne otvori pregovaračka poglavlja 23 i 24 sa Srbijom, dok istovremeno otvara nova poglavlja sa Turskom i Crnom Gorom. Foto: Beta/Milan Obradović "Takva… »
Dačić o odluci EU da se ne otvore poglavlja 23 i 24: Turska i Crna Gora mogu, a mi ne? Sramota!

Dačić o odluci EU da se ne otvore poglavlja 23 i 24: Turska i Crna Gora mogu, a mi ne? Sramota!

Pravda 30.06.2016
BEOGRAD - Šokiran sam odlukom EU da ne otvori pregovaračka poglavlja 23 i 24 sa Srbijom, a da otvore nova poglavlja sa Turskom i Crnom Gorom, kaže Ivica Dačić. "Takva odluka je sramna, neshvatljiva i ponižavajuća za Srbiju, ona je rezultat… »

Vesti dana »