Povezane vesti

Uhapšen zbog nasilničke vožnje i napada na policiju

Uhapšen zbog nasilničke vožnje i napada na policiju

Moj Novi Sad 30.06.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su dvadesetogodišnjaka sa područja Žablja, zbog osnova sumnje da je učinio dva krivična dela, ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. On se… »
Neovlašćena proizvodnja, prodaja i držanje narkotika

Neovlašćena proizvodnja, prodaja i držanje narkotika

Moj Novi Sad 30.06.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su T. B. (1981), osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Sinoć su inspektori kriminalističke policije pronašli kod njega dva paketića sa prahom… »
Šestorica osumnjičenih za tri teške krađe

Šestorica osumnjičenih za tri teške krađe

Moj Novi Sad 30.06.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su R. J. (1988) iz Opštine Titel i odredili mu zadržavanje do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo teška krađa. Jutros, oko 4 sata, patrola policije ga je zatekla… »
Krao alat iz automobila na Detelinari

Krao alat iz automobila na Detelinari

Radio 021 30.06.2016
Policija je uhapsila R. J. (28) iz Titela i odredili mu zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje na tešku krađu. Njega je danas patrola zatekla kako na Detelinari krade alat iz automobila koji je prethodno obio. U zakonskom roku biće doveden na saslušanje… »
NS: Uhapšen zbog napada na policiju

NS: Uhapšen zbog napada na policiju

RTV 30.06.2016
NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je dvadesetogodišnjaka sa područja Žablja zbog sumnje da je ugrožavao sigurnost građana i napao službeno lice, saopšteno je danas.Osumnjičeni je u Novom Sadu u sredu prošao automobilom kroz raskrsnicu na… »
Novosađanin osumnjičen za trgovinu narkoticima

Novosađanin osumnjičen za trgovinu narkoticima

Moj Novi Sad 30.06.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. N. (1977), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Pretresom njegovog stana, policija je pronašla oko 25… »

Vesti dana »