Povezane vesti
Žitište u crnini: Porodice povređenih u masakru od dece kriju šta se dogodilo
Blic 04.07.2016
Meštani sela Žitište kod Zrenjanina treći dan nakon stravične tragedije, kada je Siniša Zlatić ubio pet i ranio 20 osoba, još su u šoku. Tiho i u suzama pričaju da ih je ubica sve zavio u crno. Porodica Saše Stanarevića (38), koji je ranjen u… »
Kako je uhapšen ubica iz žitišta: Kuvarica iz škole Siniši Zlatiću presekla put, uz podignute ruke povikao je - "Ubio sam…
Večernje novosti 04.07.2016
Meštani banatske varošice nadomak Zrenjanina i dalje prepričavaju jezive detalje krvavog pira u kafiću "Makijato". Kada mu je bekstvo osujećeno, predao se policiji. UBICA Siniša Zlatić, koji je minulog vikenda u kafiću "Makijato" ubio pet i ranio… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 11 minutajoš 1 povezana