Povezane vesti
Erani bolja od Srpkinje u Bukureštu
Sportske.net 12.07.2016
Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije imala sreće u prvom kolu. Aleksandra Krunić nije imala sreće u žrebu jer je odmah u prvom kolu Bukurešta naišla na Saru Erani, 21. teniserku sveta. Italijanka je na kraju slavila sa 2:0 u setovima nakon sat i… »
WTA bukurešt: Kraj za Krunićevu već u prvom kolu
Hot sport 12.07.2016
Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće u glavnom gradu Rumunije već u prvom kolu porazom od Italijanke Sare Erani rezultatom 2:0. Srpkinja se nije predugo zadržala na terenu u Bukureštu, pošto je u svom prvom meču već posle… »
Kraj na startu: Krunićeva završila takmičenje u Bukureštu
Sportal blic 12.07.2016
Aleksandra Krunić izgubila je u prvom kolu turnira u Bukureštu od Italijanke Sare Erani 6:3, 6:2, a meč je trajao nešto više od jednog sata. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Aleksandra Krunić Presudilo je iskustvo 21. igračice sveta koja je u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uprava Beogradskog univerziteta danas odgovara Vučiću, zakazan protest u Kragujevcu: „Ako jedan od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz“
Nova pre 11 minutajoš 13 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 16 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
Radio 021 pre 46 minutajoš 34 povezane