Повезане вести
Вучић: Ако не успем да формирам владу, предложићу неког другог
РТВ 23.07.2016
ПАНЧЕВО - Мандатар за састав владе Александар Вучић изјавио је данас да ће настојати да влада буде формирана у првој половини августа, а ако не буде успео - владу ће, како је рекао, формирати неко други, којег ће он предложити… »
Вучић: Не желим да формирам владу против које бих сам био
Где инвестирати 23.07.2016
Мандатар за састав владе Александар Вучић изјавио је данас да ће владу саставити у кратком року, а ако не буде успео – владу ће, како је рекао, формирати неко други, којег ће он предложити. Вучић је рекао да то што владе још нема… »
Вучић: Снежана, погледај се у огледало
Мондо 23.07.2016
Премијер Србије Алексанадар Вучић изјавио је, поводом критика изложбе "Нецензурисане лажи", да се показало да је истина убитачнија од било чега другог. "Ово што смо ми урадили то су радили и Ђинђић и Ђилас и Јовановић и Обама… »
ВУЧИЋ: Ако не успем, Владу ће формирати неко други
Данас 23.07.2016
Мандатар за састав нове Владе Србије Александар Вучић најавио је данас да ће покушати да формира Владу у кратком временском року, иако не мисли да је то реално да буде до 5. августа, али није искључио могућност да је формира и… »
Вучић: Ако не успем, Владу ће формирати неко други
Курир 23.07.2016
БЕОГРАД - Не могу да формирам владу коју сам не бих могао да подржим. Ако успем да је формирам, формираћу је, ако не успем, формираће је неко други кога ћу ја предложити, рекао је мандатар Александар Вучић. "Биће формирана у… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 5 сатијош 4 повезане

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 4 сатијош 3 повезане

Огласила се Каја Калас! "Неприхатљива повреда румунског ваздушног простора руским дроновима"
Курир пре 15 минутајош 2 повезане