Povezane vesti
Tramp: Ne zavaravajte se, mi živimo u haosu, ali ću sve to da sredim!
Pravda 23.07.2016
OHAJO-Sada i zvanični kandidat konzervativaca obećao da će vratiti red i zakon na ulice kao i američki ugled u svetu. Donald Tramp je prihvatio nominaciju Republikanske stranke za predsednika Amerike poslednjeg dana konvencije u Ohaju u govoru u kojem je… »
Tramp: Ne zavaravajte se, mi živimo u haosu, ali ću sve to da sredim!
Pravda 23.07.2016
OHAJO-Sada i zvanični kandidat konzervativaca obećao da će vratiti red i zakon na ulice kao i američki ugled u svetu. Donald Tramp je prihvatio nominaciju Republikanske stranke za predsednika Amerike poslednjeg dana konvencije u Ohaju u govoru u kojem je… »
Tramp: Haos je, ali ja ću sve da sredim
Politika 23.07.2016
Sada i zvanični kandidat konzervativaca obećao da će vratiti red i zakon na ulice kao i američki ugled u svetu. Donald Tramp je prihvatio nominaciju Republikanske stranke za predsednika Amerike poslednjeg dana konvencije u Ohaju u govoru u kojem je igrao… »
Vesti dana »

Grbović (PSG) o Vučićevom pozivu na dijalog: Upućen tako da bude odbijen
Beta pre 3 satajoš 90 povezanih

Građane Beograda u protesnoj šetnji kordoni policije sprečili da priđu zgradi RTS
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih

Netanjahu tvrdi da je glad u Gazi laž: "Jedini namerno izgladnjivani su naši taoci" (foto)
Kurir pre 45 minutajoš 65 povezanih

Snažna oluja se sručila na Kragujevac: Apokaliptični prizori, dan je u trenu postao noć! Jak vetar obarao kablove sa bandera (video)
Blic pre 5 minutajoš 71 povezana

Mađarska besna na Ukrajinu! "Koristili su i rakete, EU mora da reaguje!"
Alo pre 55 minutajoš 26 povezanih