Povezane vesti
Tramp: Ne zavaravajte se, mi živimo u haosu, ali ću sve to da sredim!
Pravda 23.07.2016
OHAJO-Sada i zvanični kandidat konzervativaca obećao da će vratiti red i zakon na ulice kao i američki ugled u svetu. Donald Tramp je prihvatio nominaciju Republikanske stranke za predsednika Amerike poslednjeg dana konvencije u Ohaju u govoru u kojem… »
Tramp: Ne zavaravajte se, mi živimo u haosu, ali ću sve to da sredim!
Pravda 23.07.2016
OHAJO-Sada i zvanični kandidat konzervativaca obećao da će vratiti red i zakon na ulice kao i američki ugled u svetu. Donald Tramp je prihvatio nominaciju Republikanske stranke za predsednika Amerike poslednjeg dana konvencije u Ohaju u govoru u kojem… »
Tramp: Haos je, ali ja ću sve da sredim
Politika 23.07.2016
Sada i zvanični kandidat konzervativaca obećao da će vratiti red i zakon na ulice kao i američki ugled u svetu. Donald Tramp je prihvatio nominaciju Republikanske stranke za predsednika Amerike poslednjeg dana konvencije u Ohaju u govoru u kojem je… »
Vesti dana »
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika – stotine teško i potpuno alkoholisanih
RTS pre 4 satijoš 23 povezane
Vođa "Zabranjenih" uhapšen zbog ubistva u Inđiji: Sa trojicom muškarca ubio Zorana ispred kuće, ranio i mladiće
Mondo pre 52 minutajoš 22 povezane
Novi upad u srpski objekat: Kosovska policija pretresa kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Jekić: Ana Brnabić, ako je moguće unormalite se jer obavljate ozbiljnu funkciju
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih