Povezane vesti
Tramp: Ne zavaravajte se, mi živimo u haosu, ali ću sve to da sredim!
Pravda 23.07.2016
OHAJO-Sada i zvanični kandidat konzervativaca obećao da će vratiti red i zakon na ulice kao i američki ugled u svetu. Donald Tramp je prihvatio nominaciju Republikanske stranke za predsednika Amerike poslednjeg dana konvencije u Ohaju u govoru u kojem… »
Tramp: Ne zavaravajte se, mi živimo u haosu, ali ću sve to da sredim!
Pravda 23.07.2016
OHAJO-Sada i zvanični kandidat konzervativaca obećao da će vratiti red i zakon na ulice kao i američki ugled u svetu. Donald Tramp je prihvatio nominaciju Republikanske stranke za predsednika Amerike poslednjeg dana konvencije u Ohaju u govoru u kojem… »
Tramp: Haos je, ali ja ću sve da sredim
Politika 23.07.2016
Sada i zvanični kandidat konzervativaca obećao da će vratiti red i zakon na ulice kao i američki ugled u svetu. Donald Tramp je prihvatio nominaciju Republikanske stranke za predsednika Amerike poslednjeg dana konvencije u Ohaju u govoru u kojem je… »
Vesti dana »

"Pacijenti nisu politički rekviziti": Studenti pozvali u 11.52h ispred svih zdravstvenih ustanova
Novi magazin pre 2 satajoš 8 povezanih

Marinika Tepić objavila fotografiju za koju tvrdi da je zvučni top u dvorištu parlamenta
Beta pre 12 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 14 satijoš 7 povezanih

Putin daje Trampu tek toliko da može da tvrdi da je ostvaren napredak u Ukrajini
Danas pre 30 minutajoš 47 povezanih